Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

Spremembe sistema za registracijo organizacij za sodelovanje v programih E+:MvA in ESE
23.10.2019
Od 22. oktobra 2019 dalje morajo organizacije, ki s projekti sodelujejo ali želijo sodelovati v razpisih za zbiranje predlogov v programih Erasmus+: Mladi v akciji ali Evropska solidarnostna enota pri upravljanju informacij o svoji organizaciji uporabljati nov sistem za registracijo. Nov sistem, imenovan »Registracija...več »
21.10.2019
Status v javnem interesu na področju mladine ima 104 organizacij. Pripravili smo pregled, koliko od teh organizacij je tudi prijaviteljic v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. V obdobju od leta 2014 do drugega prijavnega roka v letu 2019, je 60 od 104 organizacij s statusom v javnem interesu...več »
Spletna jezikovna podpora (OLS) - nova aplikacija za mobilne naprave
18.10.2019
Spletna jezikovna podpora (OLS) je od začetka oktobra dostopna tudi preko aplikacije za mobilne naprave. Uporaba aplikacije je mogoča z uporabniškim imenom in geslom, ki je bilo dodeljeno v postopku sprejema vloge za uporabo spletne jezikovne podpore. Prenos aplikacije: za naprave s sistemom Androidza naprave s sistemom...več »
Statistika 3. prijavnega roka programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019
15.10.2019
Na tretji prijavni rok programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019 smo prejeli 46 projektnih vlog v skupni višini 600.656,80 EUR. Razporeditev po posameznih ukrepih je sledeča: Projekti prostovoljstva  21 projektnih vlog v skupni višini 438.326,80 EUR. Pripravništva in zaposlitve  3 projektne vloge v...več »
14.10.2019
Število prostovoljcev, ki jih gostimo v projektih prostovoljstva, znatno presega število tistih, ki jih pošljemo. Če bi posplošeno sklepali na podlagi podatkov iz projektov prostovoljstva (oz. bivšega programa EVS), je Slovenija precej priljubljena destinacija za prostovoljce, medtem ko slovenski prostovoljci niso tako...več »
10.10.2019
Razpis za organizacije Z namenom vključevanja novih organizacij v program Evropska solidarnostna enota  in doseganja visoke kakovosti projektov prostovoljstva, pripravništev in zaposlitev, Movit, Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota  (v nadaljevanju Nacionalna...več »
Vabilo: Delavnica “Spoznajmo program ESE in znak kakovosti” (Maribor, 23. 10. 2019)
03.10.2019
Vabljeni na delavnico Spoznajmo program ESE in znak kakovosti, ki bo potekala 23. oktobra v Mariboru. Kaj je program Evropska solidarnostna enota? Evropska solidarnostna enota je program, ki združuje mlade in organizacije pri prizadevanjih za bolj vključujočo družbo, pri pomoči najbolj ranljivim osebam in reševanju...več »
01.10.2019
Obveščamo vas, da je zaradi tehničnih težav s prijavnimi obrazci rok za prijavo projektov v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota prestavljen za 7 dni. Nov rok za prijavo projektov na tretji razpisni rok obeh programov je 8. oktober 2019 do 12. ure. Za vprašanja ali pojasnila stopite v stik z...več »
30.09.2019
Nacionalna agencija je z namenom priprave na pravočasno in pravilno ukrepanje upravičencev, v kolikor se bodo težave Adrie Airways, ki že imajo vpliv na izvajanja mobilnosti v okviru sprejetih projektov v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, nadaljevale ali/in stopnjevale, pripravila...več »
1 milijon izdanih Youthpassov
12.09.2019
Za spremljanje in beleženje učnih rezultatov v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota uporabljamo orodje Youthpass. Prav kmalu pa bomo na evropski ravni dosegli 1 milijon izdanih Youthpassov, zato vas vabimo k deljenju vaših zgodb in učnih uvidov do katerih ste prišli tudi s pomočjo...več »
Prikazujem rezultate 301 - 310 od skupno 417
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih