Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

Popravki Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota (Corrigendum 2)
24.07.2019
Evropska komisija je 23. julija 2019 objavila drugi sklop popravkov Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota v letošnjem letu. Popravki obsegajo naslednje spremembe: Spremembe Vodnika v delu A: Upravičene države programa ESE (str. 12): Turčija ni več navedena kot država, za katero velja odložilna klavzula....več »
Razpis za zunanje ocenjevalce v letu 2019/2020 v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota.
23.07.2019
Razpis za zunanje ocenjevalce MOVIT v letu 2019/2020 v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota je pripravljen z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev, in sicer za: ocenjevanje vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji;ocenjevanje vlog za pridobitev znaka...več »
Poročilo Time To Show Off - Kako ustrezno podpirati učne procese mladih
16.07.2019
Spremljanje in podpora učnim procesom mladih in ozaveščanje o pomenu učenja je ključna kompetenca, ki jo dandanes potrebujejo mladinski delavci. Med oktobrom 2015 in junijem 2017 so nizozemska, madžarska in nemška nacionalna agencija ter podporni center SALTO za usposabljanje in sodelovanje sodelovala pri projektu Time...več »
Zbornik prispevkov in priporočil Labirint iz krize
04.07.2019
Mladinske delavke in delavci se pri svojem delu pogosto znajdejo sredi krizne situacije, ki je posledica stiske mladega človeka, prostovoljca ali udeleženca v programih organizacije. »Kaj naj naredim? Kako se naj obnašam? Kako naj podprem mladega človeka in kako naj ob tem poskrbim tudi zase?« so vprašanja, ki si jih...več »
Priročnik za načrtovanje učinkov v projektih mobilnosti Učinek+
04.07.2019
Na Nacionalni agenciji programa v sklopu podpornih aktivnosti naslavljamo različne tematike, ki so pomembne za naše upravičence, in ena izmed njih je tudi načrtovanje učinkov projektov. Prijavitelji večkrat izpostavljajo, da prijavnica na več mestih zahteva enake odgovore, ocenjevalci projektov pa na drugi strani opažajo,...več »
Rezultati prvega prijavnega roka programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019
04.07.2019
Rezultati drugega prijavnega roka (30. april) programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019: Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep prostovoljstvaSklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep pripravništva in zaposlitveSklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ukrep solidarnostni...več »
Delavnica za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota
26.06.2019
Termin: petek, 5. julij 2019,  9:00 - 12:30Lokacija: OŠ Prestranek, Ulica 25. maja 14a, Prestranek Zaradi velikega zanimanja pred poletjem razpisujemo še eno delavnico za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota. Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo...več »
Centraliziran razpis: Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih
18.06.2019
Izvršna agencija EACEA je objavila centraliziran razpis Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih (EAC/A01/2019), ki se izvaja v okviru programa Evropska solidarnostna enota. Skupinske prostovoljske aktivnosti na prednostnih področjih so obsežni projekti v podporo aktivnostim prostovoljskih skupin,...več »
Pridobitev znaka kakovosti pred tretjim prijavnim rokom programa ESE v letu 2019
13.06.2019
Organizacije, ki želijo prijaviti projekt(e) v ukrepa prostovoljstvo ter pripravništva in zaposlitve, morajo pred oddajo projektov za sprejem v program Evropska solidarnostna enota (ESE) pridobiti ustrezen znak kakovosti. Organizacije, ki želijo pridobiti ustrezen znak kakovosti pred tretjim prijavnim rokom programa...več »
10.06.2019
Vabimo vas, da si v koledarjih zabeležite 6. december 2019 za udeležbo na tradicionalnem zaključnem srečanju programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota.več »
Prikazujem rezultate 331 - 340 od skupno 421
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih