Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

15.10.2018
Delavnica bo izvedena v okviru nacionalnega dogodka Ključ do vključenosti: poiščimo priložnosti za vključevanje v program ESE, ki bo v Ljubljani potekal 5. in 6. novembra 2018.  Delavnica bo potekala drugi dan dogodka (6. novembra) med 9.30 in 17.30 uro.  Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da...več »
11.10.2018
Rok za prijavo v program Evropska solidarnostna enota se izteče 16. oktobra 2018 opoldne. Nov program prinaša nadaljevanje podpore projektom na področju prostovoljstva, hkrati pa s solidarnostnimi projekti ter ukrepom pripravništva in zaposlovanje odpira nove možnosti za spodbujanje solidarnosti in naslavljanje izzivov...več »
10.10.2018
Obveščamo vas, da smo objavili vsebinske smernice za prijavitelje projektov v program Evropska solidarnostna enota.  Osrednje vodilo pri pripravi projektov seveda predstavlja Vodnik po programu Evropska solidarnostna enota. Priporočamo pa, da pri pripravi projektov upoštevate tudi nacionalne vsebinske...več »
09.10.2018
9. oktobra 2018 sta Urad Republike Slovenije za mladino in Zavod MOVIT, nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota organizirala predstavitev spletne platforme Youth Wiki (www.youthwiki.si). Youth Wiki je evropska spletna enciklopedija na področju nacionalnih mladinskih politik,...več »
08.10.2018
Eno izmed področij, na katerem imajo upravičenci programa Erasmus+: Mladi v akciji kar nekaj izzivov je problematika kriznih situacij v organizacijah, ki nastanejo kot posledica stisk mladih, ki v organizacijo pridejo kot prostovoljci, ali pa se udeležujejo drugih aktivnosti v organizaciji, ter kako jih ustrezno...več »
06.10.2018
Članek je bil izvirno objavljen v 38. številki revije Mladje. Branje članka vam bo vzelo: 5 minut Brskam in iščem po spominu. Da bi izluščila tisti glavni razlog, da sem odraščanje preživela aktivno, na svoj način družbeno angažirano, razgibano. Dokončen odgovor se kar nekako izmika, toliko je »krivcev«, ki bi jih lahko...več »
02.10.2018
Za vas smo pripravili letak z osnovnimi informacijami o programu Evropska solidarnostna enota, na katerem so predstavljeni:  Solidarnostni projekti Projekti prostovoljstvaPripravništva in delovna mestaZnak kakovosti  >>> Letak ESE <<<več »
28.09.2018
Cilj projekta European Academy on Youth Work (EAYW) je podpreti inovacije v mladinskem delu in politiki mladinskega dela ter spodbujati razvoj kakovostnega mladinskega dela. Iniciativa bo prispevala k oblikovanju skupnih stališč o mladinskem delu in politiki mladinske dela v Evropi. Več o projektu si lahko preberete...več »
28.09.2018
4. oktober 2018 med 14. in 15.30 uro v konferenčnem centru City hotela v Ljubljani. Dr. Howard Williamson je mladinski delavec, akademski raziskovalec mladine, predavatelj, svetovalec na področju mladinske politike ter (so)avtor številnih člankov in publikacij na temo mladinskega dela in mladinske politike. Kot...več »
28.09.2018
Tretji blog na temo učinkov mednarodnih projektov prostovoljstva, ki jih v okviru raziskave, ki poteka od marca 2017 in bo trajala vse do novembra 2018, redno pripravlja raziskovalec Jonathan Robertson iz Škotske. Jonathan v okviru raziskave spremlja prostovoljce, ki so vključeni v različne prostovoljske projekte po vsej...več »
Prikazujem rezultate 361 - 370 od skupno 383
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih