Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

16.05.2022
Kar zadeva sodelovanje z ruskimi organizacijami in vključitev posameznikov iz Rusije v projekte v okviru programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota, se Evropska komisija sklicuje na Uredbo Sveta (EU) 2022/5761, ki jo je Svet Evropske unije sprejel po vojaškem napadu Rusije na Ukrajino 8. aprila 2022 in zajema peti...več »
03.05.2022
Obveščamo vas, da so znani rezultati razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2022. Tokrat je razpisna komisija presodila, da so bile vse prejete vloge ustrezne, zato so bile te tudi odobrene, in sicer je na razpis prispelo 20 vlog za izvedbo dogodkov v lastni režiji in 6 vlog za izvedbo...več »
26.04.2022
V spodnjih vrsticah povzemamo usmeritve Evropske komisije glede možnosti za prilagajanje ali prijavo projektov v okviru programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota glede na vojno stanje v Ukrajini.   Vključene informacije bomo redno posodabljali na podlagi aktualnega dogajanja in določil programov, zato...več »
25.04.2022
Novo programsko obdobje programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota prinaša tudi nov razpis za ponovno vzpostavitev mreže regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk. K prijavi so vabljene (mladinske) organizacije, ki kontinuirano delujejo na področju informiranja mladih in bi želele še nadalje...več »
14.04.2022
Četrtek, 12. maj 2022, od 9.15 do 17.00, Hotel Mons Evropska solidarnostna enota in Erasmus+: Mladina sta programa, ki sta v svoji skupni 35-letni zgodovini povzročila mnoge pomembne spremembe pri udeleženih posameznikih, organizacijah in skupnostih. Na dogodku bomo prikazali, katere koristi prinašata in katere so njune...več »
13.04.2022
Za poročanje o prostovoljcih, vključenih v projekte, ki niso prijavljeni pri slovenski nacionalni agenciji, je na voljo spletni obrazec. Vanj organizacije vpisujete podatke o prostovoljcih, ki jih gostite ali pošiljate, njihov projekt pa je podprt s strani tuje NA. Nacionalna agencija potrebuje podatke o prostovoljcih za...več »
12.04.2022
Predstavljamo vam razpis, s katerim vas želimo podpreti pri obeležitvi evropskega leta mladih, ki ga je razglasila in uradno sprejela Evropska komisija z namenom poklona mladim, njihovi požrtvovalnosti in izkazani solidarnosti v težkih časih, ki sta jih povzročili pandemija in z njo povezani ukrepi, katerih posledice so še...več »
06.04.2022
Izšla je 42. številka revije Mladje! Tokratna številka je posebna. Zakaj? Izšla je po skoraj dveh letih od prejšnje izdaje, v zgolj spletni verziji in je najobsežnejša številka revije, kar smo jih kadarkoli izdali. Revija Mladje št. 42 je namenjena pogledu naprej in pogledu nazaj. Pri slednjem smo se ozrli na programa...več »
16.03.2022
Ste pripravljeni povečati svojo organizacijsko zmogljivost, delovati v duhu solidarnosti ter s tem vplivati na pozitivne spremembe?Iščete inovativne načine za sodelovanje z novimi ciljnimi skupinami?Si želite bolje odzvati na družbeno, jezikovno in kulturno raznolikost?Če ste na katero izmed zgornjih vprašanj odgovorili...več »
14.03.2022
Letos bodo v Offenburgu, manjšem nemškem mestu blizu Strasbourga, že peto leto zapored potekali Offenburški pogovori, ki so namenjeni aktualnim ključnim temam v razvoju mladinskega dela in mladinskih politik. Aktivnost bo potekala 13. in 14. septembra 2022, udeležba na sami aktivnosti pa je omejena na 30 strokovnjakov in...več »
Prikazujem rezultate 41 - 50 od skupno 335
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih