Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

02.12.2020
Lepo je prejeti sporočilo, ki se začne takole: »Rad bi se zahvalil Nacionalni agenciji Movit, da mi je omogočila priložnost, da delam kot prostovoljec v Društvu za kulturo inkluzije v Ljubljani. To je moja najbolj pozitivna izkušnja, ki mi je spremenila življenje.« Majhna gesta zahvale prostovoljca v programu Evropska...več »
25.11.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno...več »
23.11.2020
Vabimo vas na četrto spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. V prvem delu posveta boste spoznali, kako postopati v digitalnem svetu z roko v roki z mladinskim delom v času epidemije in kaj smo se naučili na področju...več »
18.11.2020
Na mednarodnem spletnem usposabljanju Key to Inclusion, boste izvedeli več o tem, kako izvajati vključujoče prostovoljske projekte z mladimi z manj priložnostmi ter poglobili svoje razumevanje, na kakšen način so ti projekti učinkovito orodje za podporo mladim z manj priložnostmi. Usposabljanje je tretje in zadnje v seriji...več »
17.11.2020
Namen usposabljanja za mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, ki letos poteka pod naslovom "Kaj je tvoj notranji ogenj, mentor, in kako ga prižgeš pri udeležencih", je opolnomočiti mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, da bodo lahko še bolje podprli svoje mentorirance in sebe, posebej na...več »
17.11.2020
Evropska komisija je včeraj objavila prenovljeni dinamični in večjezični portal Evropski mladinski portal, na katerem najdete evropske informacije in priložnosti za mlade, ki živijo, delajo in se izobražujejo v Evropi. Portal je bil prenovljen na podlagi odzivov in predlogov mladi. Na portalu najdete nove vsebino, drugačno...več »
10.11.2020
Na področju kroga usposabljanj in vrednotenj v okviru prostovoljskih projektov Evropske solidarnostne enote je ta teden zares pestro. Vzporedno tečejo kar štiri skupinska usposabljanja, in sicer dve skupini na usposabljanju ob prihodu, v katerih skupaj sodeluje 22 udeležencev in dve na vmesnem vrednotenju, v katerih...več »
10.11.2020
Vabimo vas na že tretje letošnje spletno srečanje mladinskega sektorja, ki ga Movit organizira v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije in Mrežo MaMa. Na posvetu se boste seznanili s posledicami epidemije na mladinsko delo v Evropi in jih primerjali s svojimi izkušnjami, se pogovorili o izzivih, s...več »
13.10.2020
Obveščamo vas, da so potrdila Youthpass za projekte v okviru Evropske solidarnostne enote sedaj na voljo tudi v slovenščini! Vse upravičence vabimo k uporabi in izdaji potrdil v slovenščini. Youthpass uporabljamo za namene načrtovanja, spremljanja, vrednotenja, beleženja in priznavanja učnih dosežkov v procesu...več »
07.10.2020
Podporni center SALTO za participacijo in informiranje je objavil strategijo za participacijo mladih, katere namen je okrepiti participacijo mladih v demokratičnem življenju preko programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota. V ozadju strategije je izpostavljeno, da se mladi čedalje bolj vključujejo v alternativne...več »
Prikazujem rezultate 51 - 60 od skupno 263
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih