Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

03.03.2022
Z letom 2022 smo vstopili v evropsko leto mladih, ki predstavlja ključni trenutek za razširjanje in delitev priložnosti za mlade, njihovo aktivno udejstvovanje ter vzpostavitev aktivne vloge mladih pri grajenju bolj vključujoče, zelene in digitalne Evrope. V povezavi s tem so cilji evropskega leta mladih: črpati navdih...več »
02.03.2022
Vse organizacije, ki imajo trenutno sprejete gostiteljske ali pošiljajoče projekte z Ukrajino ali Rusijo v okviru katerega koli ukrepa programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota, obveščamo, da bodo v teh dneh stopili z vami v stik skrbniki vaših sporazumov in vam predstavili možnosti glede nadaljnjega...več »
18.02.2022
Z letom 2022 smo vstopili v evropsko leto mladih, ki predstavlja ključni trenutek za razširjanje in delitev priložnosti za mlade, njihovo aktivno udejstvovanje ter vzpostavitev aktivne vloge mladih pri grajenju bolj vključujoče, zelene in digitalne Evrope. V povezavi s tem so cilji evropskega leta mladih: črpati navdih...več »
15.02.2022
Evropska komisija je objavila popravek Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota za leto 2022. Do sprememb je prišlo zaradi nekaterih tehničnih posodobitev v IT orodjih Evropske komisije. Posodobljena različica Vodnika in izvleček popravka, v katerem so prikazane sprejete spremembe, sta dostopna na Evropskem...več »
11.02.2022
Leto 2022 v prvi vrsti poteka v znamenju mladih z razglasitvijo in uradnim sprejetjem evropskega leta mladih, kar se kaže tudi z izdatnim povečanjem sredstev za podporo sprejemu projektov v programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota. V letošnjem letu smo tako doživeli kar 66 % povečanje sredstev za ukrep...več »
04.02.2022
Evropska komisija je konec januarja predstavila nov vodnik po komunikacijskih krivinah in ravninah, dobrih zgodbah, presežkih, inovativnosti, kreativnosti in navdihu - ki jih upravičenci ustvarjate pri izvajanju projektov, podprtih s strani EU. Vodnik bo vsekakor razveselil upravičence že sprejetih projektov v programu...več »
19.01.2022
Z vami delimo vabilo Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA), ki organizira dva informativna dneva na temo centraliziranih ukrepov v okviru programa Evropska solidarnostna enota. Prvi informativni dan bo potekal jutri, 20. januarja 2022 od 9:30 do 13:00, in bo namenjen predstavitvi postopka...več »
18.01.2022
Obveščamo vas, da smo na spletni strani objavili višino sredstev, ki bo v letu 2022 na voljo za programa Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota ter razdelitev teh sredstev po posameznih rokih. Sredstva za program Erasmus+: Mladina so na voljo tukaj, za program Evropska solidarnostna enota pa tukaj. več »
10.01.2022
Vas zanima na katerih vrednotah temelji mladinsko delo,katere so smernice, ki vodijo prakso mladinskega dela,kako naj bo lokalno mladinsko delo organizirano,katere so usmeritve za mladinske delavce in kaj potrebujemo za razvoj kakovostnega mladinskega dela? Vse to je utemeljeno v Evropski listini o lokalnem mladinskem...več »
06.01.2022
Ali izvajate/ste izvedli projekt, pobudo ali pristop, ki ga/jo prepoznavate kot dober primer na področju digitalnega neformalnega učenja in dela z mladimi? Potem vas vabimo k izrazu interesa za sodelovanje v študiji primerov dobrih praks, ki jih bomo v letu 2022 izvajali v okviru mednarodne raziskave RAY Analiza različnih...več »
Prikazujem rezultate 51 - 60 od skupno 335
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih