Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

28.07.2021
Študijski obisk, ki bo izveden v okviru partnerstva Europe Goes Local, bo zbral uslužbence občin, ki so zadolženi za področje mladine ter lokalne mladinske delavce iz Slovenije in Hrvaške. Njegov namen bo od blizu pogledati mladinsko delo v Litvi. Udeleženci se bodo srečali s predstavniki litovskega urada, ki pokriva...več »
09.07.2021
Danes v Ankaranu zaključujemo Vmesno vrednotenje za prostovoljce v programu Evropska solidarnostna enota. Kot je za julij že tradicionalno, je usposabljanje potekalo v pohodniškem formatu. S prostovoljci smo pohod začeli v Divači ter v 4 pohodniških dneh preko Kozine (treba je priznati, da smo za ta del poti uporabili...več »
05.07.2021
17. in 18. junija 2021 se je v Ljubljani odvilo usposabljanje ZAKAJ, KAJ, KDO in KAKO v mladinskem delu, namenjeno uslužbencem, ki so v občinskih upravah zadolženi za področje mladine in lokalnim politikom. Usposabljanja, ki je del aktivnosti projekta Europe Goes Local, so se tako udeležilo 18 udeležencev iz občin Semič,...več »
15.06.2021
Pretekli vikend je na Prvinah potekalo Letno srečanje prostovoljcev v programu Evropska solidarnostna enota. Gre za srečanje udeležencev mobilnostnega programa, ki so se v zadnjem letu in pol vrnili s svoje prostovoljske aktivnosti v tujini. Udeleženci se praviloma enkrat letno zberejo na srečanju, ki ga organizira Movit,...več »
07.06.2021
Vabimo vas na usposabljanje za pripravo znaka kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota, ki bo potekalo 22. 6. 2021, med 10.00 in 15.15 uro. Na usposabljanju bomo podrobneje spoznali znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna ter poskrbeli za kakovostno pripravo na izpolnjevanje prijavnice za pridobitev...več »
07.06.2021
Vsako leto prinese nekaj novega in spremembe so del vsakdana. Če smo v letu 2019 govorili o brexitu in njegovem vplivu na izvajanje programa Erasmus+: Mladi v akciji ter o izločitvi prostovoljstva iz programa in vključitvi v program Evropska solidarnostna enota, je bilo leto 2020 zadnje leto izvajanja programa Erasmus+:...več »
27.05.2021
Tehnična služba Evropske komisije je v preteklem tednu sproti intenzivno odpravljala raznolike nepredvidene težave, ki so se v novem sistemu pojavljale pri oddaji prijavne dokumentacije v program Erasmus+, zato večjih težav pri oddaji vlog za Evropsko solidarnostno enoto ne pričakujemo.  V kolikor bi se vam kljub...več »
24.05.2021
Od 18. do 21. maja 2021 smo na spletu gostili mednarodno konferenco Volunteering and solidarity as a social capital of the city. Na njej se je zbralo 30 udeležencev – predstavnikov nevladnih organizacij, občin in družbeno odgovornih podjetij. Udeleženci so med seboj podelili prakse uspešnega medsektorskega povezovanja,...več »
23.05.2021
Evropski teden mladih 2021 je spet tu in tudi tokrat v ospredje postavlja participacijo mladih!Zadnje leto je bilo zaradi omejenih družabnih srečanj in omejene mobilnosti polno izzivov, vendar pa je zato še bolj pomembno kot kdajkoli prej, da mladi razpravljajo o demokraciji, jo zaščitijo in se aktivno vključujejo vanjo,...več »
21.05.2021
Obveščamo vas, da je sedaj na voljo tudi slovenska različica Vodnika po programu Evropska solidarnostna enota. ​​Ogledate si jo lahko tukaj. Vabljeni k prebiranju!več »
Prikazujem rezultate 61 - 70 od skupno 310
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih