Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

13.08.2020
Svetovanje za prijavitelje pred 3. prijavnim rokom poteka preko elektronske pošte info@movit.si. Na vaša vprašanja se trudimo odgovoriti v najkrajšem možnem času. Če ste novi prijavitelj, se lahko dogovorite tudi za osebno svetovanje (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih...več »
13.08.2020
Obveščamo vas, da Nacionalna agencija od 1. novembra 2020 dalje prehaja na izključno digitalno poslovanje preko elektronske pošte in digitalno podpisovanje dokumentov, s čimer želi doprinesti k varovanju okolja kot tudi poenostaviti ter pohitriti nekatere obstoječe postopke. Od 1. 11. 2020 dalje bodo tako za Nacionalno...več »
11.08.2020
Pripravlja se prehod v naslednje programsko obdobje programa Evropska solidarnostna enota 2021-2027. Znak kakovosti v prihajajočem programu ohranja obstoječa načela in značilnosti. Več preberite na http://www.movit.si/ese/znak-kakovosti/. Z namenom poenostavitve postopka dodeljevanja dotacij in hkrati krepitve vloge znaka...več »
06.08.2020
Evropska komisija je pripravila zbirko zgodb prostovoljcev, ki so v okviru svojih prostovoljskih projektov nadaljevali s svojimi solidarnostmi aktivnostmi in jih prilagodili novi situaciji. Nekateri so pomagali pri nakupih, drugi so priskočili na pomoč s šivanjem mask, ustvarjanjem spletnih izobraževalnih materialov za...več »
05.08.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje...več »
04.08.2020
Informativni dan programov Evropska solidarnostna enota (ESE) in Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) pred 3. prijavnim rokom v letu 2020 bo potekal 7. septembra 2020 preko spletnega seminarja. Spletni seminar je namenjen vsem, ki se želite informirati o: • namenu, ciljih in značilnostih obeh programov, • strukturi obeh...več »
03.08.2020
Kaj ponujamo tokrat na učnem meníju? • Razmislek o učenju (20')• Osebni učni načrt (15') • Učenje v različnih fazah projekta (80') • Meni učnih metod (60') • 8 ključnih kompetenc (30') • Youthpass v projektih Erasmus+ (25') Vabimo vas, da preizkusite naš celotni mení različnih sestavin, ki skupaj tvorijo uspešen recept za...več »
29.07.2020
Evropska unija skupaj s svojimi članicami načrtuje varno odpiranje svojih meja, zato ponovno vabimo vse, ki si želite pridobiti nova znanja s področja mladinskega dela, da se prijavite na katero od aktivnosti, ki so na portalu SALTO-YOUTH namenjene slovenskim udeležencem. Če ste v dvomih glede potovanja v tujino, si za...več »
24.07.2020
Evropska komisija je izvedla kratko raziskavo, namenjeno zbiranju pogledov udeležencev mobilnostnih projektov v okviru programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota na vpliv, ki ga je imel izbruh epidemije na njihove projekte učne mobilnosti. Vprašalnik je bil poslan 57.000 udeležencem različnih vrst mobilnosti,...več »
13.07.2020
Obveščamo vas, da smo danes objavili rezultate 2. prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, ki so dostopni na spodnjih povezavah. Erasmus+: Mladi v akciji Evropska solidarnostna enota več »
Prikazujem rezultate 81 - 90 od skupno 272
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih