Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Delavnica na daljavo za pridobitev znaka kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota

05.05.2020

Nacionalna agencija programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota organizira delavnico za pridobitev znaka kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota, ki bo potekala na daljavo in bo razdeljena na tri dele. Prvi del boste ob potrditvi prijave dobili na kontaktni e-naslov, naveden v prijavnem obrazcu, in bo v obliki video predstavitve. Drugi in tretji del bosta potekala v okolju Zoom v torek, 19. 5. 2020, med 9.15 in 11.30 uro ter četrtek, 21. 5. 2020, prav tako med 9.15 in 11.30. Med drugim in tretjim delom je predvidena tudi individualna aktivnost.

Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi Nacionalna agencija spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov ESE, tako na področju prostovoljstva kot pripravništev in zaposlitev.

Na delavnico posebej vabimo predstavnike javnih in zasebnih pravnih subjektov (organizacij, zavodov, podjetij ali institucij), ki jih zanima več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in pridobitev znaka kakovosti. Vabimo tudi predstavnike organizacij z obstoječim znakom kakovosti za prostovoljstvo, ki pa želijo v kratkem pridobiti znak kakovosti za pripravništva in zaposlitve.

Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del obsega predstavitev programa in elementov kakovosti, praktični del pa pogovor z gostom, predstavnikom dobre prakse, delo v manjših skupinah ter podrobnejši pregled vloge za pridobitev znaka kakovosti.

Pogoj za udeležbo na 2. delu je udeležba na 1. delu. Med obema deloma je predvidena individualna aktivnost.

Prijave udeležencev sprejemamo preko elektronskega obrazca, in sicer do srede, 13. maja 2020.

V okviru priprav na pridobitev znaka kakovosti priporočamo, da preučite osnovni dokument o programu Evropska solidarnostna enota - Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih