Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Delavnica za pripravo prijave za pridobitev znaka kakovosti v programu ESE

26.06.2019
Delavnica za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota

Termin: petek, 5. julij 2019,  9:00 - 12:30
Lokacija: OŠ Prestranek, Ulica 25. maja 14a, Prestranek

Zaradi velikega zanimanja pred poletjem razpisujemo še eno delavnico za izdelavo prijave za znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota.

Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi  Nacionalna agencija spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov ESE, tako na področju prostovoljstva kot pripravništva in delovnih mest.

Na delavnico posebej vabimo predstavnike javnih in zasebnih (lokalnih, nacionalnih, mednarodnih) subjektov (organizacij, zavodov, podjetij ali institucij), ki jih zanima več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in pridobitev znaka kakovosti. Vabimo tudi predstavnike organizacij z obstoječo akreditacijo za prostovoljstvo, ki pa želijo v kratkem pridobiti znak kakovosti za pripravništva in delovna mesta.

Delavnica je sestavljena iz  teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del obsega predstavitev programa in znaka kakovosti, praktični del pa delo po skupinah, kjer bomo spoznavali novosti, spremembe in posebnosti programa ESE ter podrobno pregledali  vlogo za pridobitev znaka kakovosti.

Prijave udeležencev sprejemamo prek obrazca na povezavi https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/Delavnica_ZK do srede, 3. julija 2019.

Po predhodni najavi organiziramo tolmačenje v slovenski znakovni jezik.

V okviru priprav na pridobitev znaka kakovosti priporočamo, da preučite osnovni dokument o programu Evropska solidarnostna enota - Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih