Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Informacije NA upravičencem programov E+: MVA in ESE o izvajanju sprejetih projektov v času pandemije virusa Covid-19

15.09.2020

Pandemija virusa COVID-19 še vedno močno vpliva na izvajanje evropskih programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, zato Nacionalna agencija (v nadaljevanju NA) v zadnjih mesecih sproti objavlja priporočila upravičencem projektov.

------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poročanje o virtualnih in kombiniranih mobilnostih oz. aktivnostih v spletnem orodju Mobility Tool+ za projekte programa Erasmus+: Mladi v akciji

Z možnostjo uporabe digitalnega sveta pri izvajanju projektov v programu Erasmus+: Mladi v akciji v povezavi s pandemijo COVID-19 so na voljo upravičencem nove funkcije v Orodju za spremljanje mobilnosti (Mobility Tool+). Upravičenec mora spremembe uskladiti z NA preden nastanejo stroški.

Upravičenci lahko v orodju Mobility Tool+ poročajo o virtualnih in kombiniranih (virtual and blended) mobilnostih oz. aktivnostih v projektih vseh ključnih ukrepov programa Erasmus+: Mladi v akciji. Navodila za njihovo zavedbo so ločena za projekte ključnih ukrepov KA1 in KA3 ter projekte ključnega ukrepa KA2. Posebej poudarjamo izpostavljeno navodilo glede izrednih stroškov v povezavi z nakupom in/ali izposojo opreme oziroma s storitvami, potrebnimi za izvedbo virtualnih aktivnosti mobilnosti.

V dodatno pomoč upravičencem pri izpolnjevanju končnega poročila je na voljo celoten vodnik za uporabo orodja Mobility Tool+.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Okoliščine in ukrepi za preprečevanje epidemije virusa COVID-19 se spreminjajo iz tedna v teden tako v Sloveniji kot v celotni Evropski uniji, zato NA redno osvežuje informacije, kot tudi objavlja spremenjene usmeritve in priporočila. Upravičence zato pozivamo, da redno spremljajo obvestila NA. Informacije o izvajanju programov najdete tukaj.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih