Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Informativa 2023: Vabilo na delavnico "Destinacija prostovoljstvo"

18.01.2023

V petek, 19. 1. 2023, ter v soboto, 20. 1. 2023, bo Movit širil prepoznavnost programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota na 14. sejmu Informativa na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Vabimo vas, da nas obiščete na stojnici v dvorani A, še posebej toplo pa vabimo vse tiste, ki vas zanima prostovoljstvo, prostovoljno delo v tujini, da se nam pridružite na delavnici o ozaveščanju o prostovoljstvu - Destinacija prostovoljstvo: priprava na vzlet.

Delavnica bo v Mali predavalnici med 15.15 in 16.45.

Delavnica predstavlja uvod v obravnavano temo. Namenjena je aktivaciji mladih ter spodbujanju njihovega nadaljnjega interesa in lastnega raziskovanja teme. Mladi spoznajo pojem prostovoljstva, ozaveščajo in med seboj izmenjujejo, na kakšne načine so oni in njihovi bližnji že prostovoljno aktivni. Spoznajo učinke prostovoljstva na osebe, vključene v prostovoljske aktivnosti, ter na lokalno in širšo skupnost. V zadnjem delu spoznajo tudi možnosti za mednarodno oz. evropsko prostovoljstvo in programe, ki to omogočajo, predvsem program Evropska solidarnostna enota.

Se vidimo!


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih