Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Informativna dneva za centralizirane ukrepe v okviru programa Evropska solidarnostna enota

19.01.2022

Z vami delimo vabilo Evropske izvajalske agencije za izobraževanje in kulturo (EACEA), ki organizira dva informativna dneva na temo centraliziranih ukrepov v okviru programa Evropska solidarnostna enota.

Prvi informativni dan bo potekal jutri, 20. januarja 2022 od 9:30 do 13:00, in bo namenjen predstavitvi postopka prijave na razpis za ukrep prostovoljstva v okviru Evropske prostovoljske enote za humanitarno pomoč.

Drugi informativni dan pa se bo osredotočil na ukrep skupinskih prostovoljskih aktivnosti na prednostnih področjih in bo potekal v četrtek, 10. februarja, od 9:30 do 13:00.

Več informacij o obeh ukrepih najdete v Vodniku po programu Evropska solidarnostna enota. Razpisa za prijavo projektov pa sta že objavljena na Portalu za financiranje in razpise Evropske komisije (Funding & Tender Portal).

Dogodka bosta potekala preko spleta in ne bosta posneta, za oba pa je potrebna registracija. Več informacij in povezavo do prijavnice najdete na spletni strani agencije EACEA. Trenutno je na voljo le prijavnica za jutrišnji dogodek, možnost za prijavo na informativni dan, ki bo potekal 10. februarja, pa bo tudi kmalu na voljo na isti spletni strani.    


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih