Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Okrepljeno svetovanje pred prijavnim rokom v program Evropska solidarnostna enota

07.01.2019
Okrepljeno svetovanje pred prvim prijavnim rokom v program Evropska solidarnostna enota.

Z 8. januarjem se začenja obdobje okrepljenega svetovanja za prijavitelje projektov v program Evropska solidarnostna enota.

Okrepljeno svetovanje bo trajalo do 7. februarja. Okrepljeno svetovanje pomeni, da smo vam po telefonu na voljo ne le od 13. do 15. ure, ampak tudi med 10. in 12. uro. 

Na nacionalni agenciji vam nudimo svetovanje za prijavo projektov, ki obsega: 

Po telefonu 01 / 430 47 47 smo vam na voljo za individualno svetovanje za prijavo vsak delovnik od 13. do 15. ure, štiri tedne pred vsakim prijavnim rokom pričnemo z okrepljenim svetovanjem in takrat smo vam 3 tedne izključno za svetovanje za prijavo projektov na voljo nekoliko dlje, in sicer tudi dopoldne od 10. do 12. ure. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom svetovanje za prijavo projektov ni več mogoče, na voljo pa smo za vprašanja, povezana z morebitnimi tehničnimi težavami pri izpolnjevanju ali oddaji prijavnic.

Na vaša vprašanja ves čas odgovarjamo tudi preko elektronske pošte (info@movit.si). Na prispelo pošto ponavadi odgovorimo še isti delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. 

Nudimo tudi osebno svetovanje za prijavitelje projektov, ki prvič prijavljate projekte v program Erasmus+: Mladi v akciji, v prostorih Nacionalne agencije, za katerega se lahko dogovorite preko elektronske pošte (info@movit.si) tako, da nam pošljete kratek opis projekta in vprašanja/dileme, ki jih želite razrešiti na svetovalnem srečanju.  V zadnjem tednu pred prijavnim rokom osebno svetovanje ni več mogoče, zato si svoj termin zagotovite pravočasno.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih