Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Pohodniško Vmesno vrednotenje

09.07.2021

Danes v Ankaranu zaključujemo Vmesno vrednotenje za prostovoljce v programu Evropska solidarnostna enota. Kot je za julij že tradicionalno, je usposabljanje potekalo v pohodniškem formatu.

S prostovoljci smo pohod začeli v Divači ter v 4 pohodniških dneh preko Kozine (treba je priznati, da smo za ta del poti uporabili vlak), Ocizle, Socerba, Kastelca, Ospa in Tinjana prispeli do morja. Skupaj smo prehodili več kot 40 kilometrov poti, med hojo in med postanki pa smo obdelali vse teme, katerim se tudi sicer posvetimo na Vmesnem vrednotenju: pogled na že izveden projekt, delo, odnose v organizaciji; pogled naprej, na nadaljevanje projekta in na načrte po projektu. Vmes pa se seveda prostovoljci med seboj povežejo, snujejo skupne projekte ter spoznavajo Slovenijo in slovensko kulturo. Vse to pa se med hojo in skupnim življenjem na poti odvije še bolj intenzivno kot sicer.

Z nami so hodili prostovoljci iz naslednjih organizacij: Ars viva, Društvo za kulturo inkluzije, Društvo zaveznikov mehkega pristanka, EkoPot, Familija, Mladinski center Kotlovnica Kamnik, Zavod Global, Zavod Veles.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih