Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Poročanje o prostovoljcih v projektih, ki so sprejeti v tujini

13.04.2022

Za poročanje o prostovoljcih, vključenih v projekte, ki niso prijavljeni pri slovenski nacionalni agenciji, je na voljo spletni obrazec. Vanj organizacije vpisujete podatke o prostovoljcih, ki jih gostite ali pošiljate, njihov projekt pa je podprt s strani tuje NA.

Nacionalna agencija potrebuje podatke o prostovoljcih za načrtovanje in organizacijo usposabljanj v okviru Kroga usposabljanj in vrednotenj (Training and Evaluation Cycle, TEC). Ker slovenska NA nima neposrednega dostopa do podatkov v projektih, kjer slovenske organizacije sodelujejo kot partnerji, ne kot prijavitelji, je to glavni kanal, preko katerega prejmemo podatke o prostovoljcih. Posebej pomembno je, da organizacije vpisujete podatke o prostovoljcih pravočasno, da jih lahko NA povabi na ustrezna usposabljanja. V kolikor opravite vpis podatkov na kratek rok (t.j. manj kot 3 tedne pred odhodom/prihodom prostovoljcev), vas prosimo, da nas o tem dodatno obvestite po e-pošti na info@movit.si.

Več informacij o usposabljanjih, ki so na voljo prostovoljcem v okviru programa Evropska solidarnostna enota, najdete na naslednji povezavi.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih