Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Razpis za 2 strokovna sodelavca na področju podpore neformalnemu učenju

22.01.2019
Razpis za strokovna sodelavca za dolgoročnejše sodelovanje na področju podpore neformalnega učenja in uporabe Youthpassa v projektih programov E+: MvA in ESE

Objavljen je razpis za 2 strokovna sodelavca za dolgoročnejše sodelovanje na področju podpore neformalnemu učenju in uporabi Youthpassa v projektih, ki so bili podprti v okviru programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE) za obdobje 2019-2020.

Od izbranih strokovnih sodelavcev Nacionalna agencija pričakuje, da bosta v obdobju najmanj do leta 2020 z nami aktivno sodelovala pri promociji, spodbujanju in višanju kakovosti neformalnega učenja v projektih.

V letu 2019 se od njiju pričakuje:

  • udeležba na mednarodnem usposabljanju Tuning In, 8.-13. 4. 2019, Češka,
  • oblikovanje 4-urnega modula in pripadajočega priročnika za kakovostno integracijo učnega procesa in Youthpassa v projekte (april-junij 2019),
  • izvajanje modula na poziv nacionalne agencije (najmanj 3x letno, pilotna izvedba je predvidena v septembru 2019),
  • sodelovanje pri pripravi promocijskih gradiv na temo neformalnega učenja in uporabe Youthpassa.

Za uspešno opravljanje delovnih nalog je pomembno dobro poznavanje področja neformalnega učenja in podpore neformalnemu učenju, poznavanje orodja Youthpass in izkušnje z vodenjem delavnic v kontekstu neformalnega učenja.

Rok za prijavo je 31. januar 2019.

Celotno besedilo razpisa je na voljo TUKAJ.

Na razpis se lahko prijavijo tudi osebe, ki niso članice bazena trenerjev Movit. Vabljeni, da se v tem primeru hkrati prijavite tudi na razpis za sodelovanje v bazenu trenerjev Movit. Razpis je objavljen tukaj.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih