Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Revija Mladje: Pogled naprej (in nazaj)

06.04.2022

Izšla je 42. številka revije Mladje!

Tokratna številka je posebna. Zakaj? Izšla je po skoraj dveh letih od prejšnje izdaje, v zgolj spletni verziji in je najobsežnejša številka revije, kar smo jih kadarkoli izdali.

Revija Mladje št. 42 je namenjena pogledu naprej in pogledu nazaj. Pri slednjem smo se ozrli na programa Erasmus+: 2014–2020 ter Evropska solidarnostna enota: 2018–2020, in v prvem delu revije v ospredje postavili učinke in dosežke obeh programov, pričevanja mladih udeležencev projektov ter upravičencev le-teh in podporne aktivnostih nacionalne agencije.

A vendar ne mi na nacionalni agenciji, ne vi, spoštovani upravičenci, prijavitelji, deleženiki mladinskega sektorja, ne spimo na lovorikah, temveč se opolnomočeni odpravljamo v že drugo leto izvajanja novih programov - Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnotna enota, ki bosta še naprej bogatila življenja, širila obzorja - v solidarnostnem duhu. In temu je namenjen osrednji del revije Mladje – predstavljeni so posamezni ukrepi, pomembne značilnosti programov, prednostne teme, s katerimi odpiramo področja pomembna, za razvoj mladinskega dela, mladih in organizacij ter projektov v mladinskem delu. 

Da ne izgubimo vašega fokusa še preden začnete z listanjem revije (za katero verjamemo, da vam bo družbo delala ob marsikateri kavi), vas vabimo k branju ter si želimo da med vrsticami najdete navdih za nadaljnje delo, katerega žarišče so – mladi.

Spletno verzijo revije lahko berete tukaj.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih