Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Trenerski vikend v Zrečah, 17. – 18. 9. 2021

24.09.2021

Prejšnji vikend je v Zrečah potekalo tradicionalno srečanje članov Movitovega 'bazena trenerjev*', ki ga ljubkovalno imenujemo kar Trenerski vikend.  

Srečanje je namenjeno povezovanju in izmenjavi izkušenj med člani bazena, saj ima vsak trener bogate in raznolike izkušnje, ki služijo kot motivacija, inspiracija in učni moment za ostale. Hkrati pa je to priložnost, da Nacionalna agencija trenerjem preda relevantne novosti glede programa in prihodnjih usmeritev ter da skupaj načrtujemo nadaljnje aktivnosti.

Tokrat smo največ pozornosti posvetili strateškim usmeritvam Movita v obdobju 2021-2027, ko opravlja naloge Nacionalne agencije v programih Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota in vlogi bazena v tem kontekstu. Glede na velik potencial kompetenc in izkušenj, ki ga je bazen poln, so trenerji tudi sami poskrbeli za nekaj delavnic na teme, relevantne za njihovo delo, na zanimiv način pa smo se dotaknili tudi novosti, ki jih programa prinašata v novem obdobju.

Okolje v Zrečah nas je pri delu zelo podpiralo, ves čas je vladalo dobro vzdušje in občutek skupnosti, kar je v obdobju, ko smo se bili pogosto primorani soočiti s pomanjkanjem pomenljivih socialnih stikov, še posebej dragoceno.  

* Izraz ‘trener’ uporabljamo za poimenovanje različnih vlog pri vodenju aktivnosti, kot npr. trener, fasilitator, moderator …


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih