Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Usposabljanje za mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, 8. in 10. december 2020

17.11.2020

Namen usposabljanja za mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, ki letos poteka pod naslovom "Kaj je tvoj notranji ogenj, mentor, in kako ga prižgeš pri udeležencih", je opolnomočiti mentorje v programu Evropska solidarnostna enota, da bodo lahko še bolje podprli svoje mentorirance in sebe, posebej na področju motivacije.

Usposabljanje bo potekalo v dveh popoldanskih delavnicah, in sicer 8. in 10. decembra 2020, od 17:00 do 19:30 z vmesnim odmorom, v spletnem okolju Zoom.

Usposabljanje je namenjeno vsem aktualnim mentorjem in okrepljenim mentorjem v projektih prostovoljstva ter tistim, ki boste to v kratkem postali. Udeležba je mogoča le na obeh modulih, saj bosta vsebinsko povezana. Potrebna je predhodna prijava. Prijavite se lahko TUKAJ, predvidoma do 29. 11. 2020.

Delavnica je še v fazi načrtovanja, zato so dobrodošli vaši vsebinski predlogi, za kar je prostor v prijavnici. V primeru prevelikega števila prijav si NA pridržuje pravico do izbora udeležencev oz. zavrnitve kandidatov. Konec novembra boste prejeli podrobnejši program in druge potrebne informacije.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih