Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Vabilo na delavnico: Pridobite znak kakovosti v programu Evropska solidarnostna enota, 15. 11. 2019, Ljubljana

30.10.2019

Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznajo program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravijo na izpolnjevanje vloge za pridobitev znaka kakovosti. Hkrati želi Nacionalna agencija spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov ESE, tako na področju prostovoljstva kot pripravništva in zaposlitev.

Evropska solidarnostna enota v okviru projektov prostovoljstva organizacijam
v prvi vrsti omogoča, da za daljše časovno obdobje gostijo prostovoljca iz tujine, v okviru pripravništev in zaposlitev pa nudi podporo za vključevanje pripravnika/novega zaposlenega v organizacijo in novo kulturno okolje.

Delavnica bo potekala 15. novembra 2019 od 9:00 do 14:00 v Četrtnem mladinskem centru Ljubljana - Bežigrad na Vojkovi 73.

Na delavnico posebej vabimo predstavnike javnih in zasebnih (lokalnih, nacionalnih, mednarodnih) subjektov (organizacij, zavodov, podjetij ali institucij), ki jih zanima več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in pridobitev znaka kakovosti. Vabimo tudi predstavnike organizacij z obstoječo akreditacijo za prostovoljstvo, ki pa želijo v kratkem pridobiti znak kakovosti za pripravništva in zaposlitve.

Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del obsega predstavitev programa in znaka kakovosti, praktični del pa delo po skupinah, kjer bomo spoznavali posebnosti programa ESE ter podrobno pregledali vlogo za pridobitev znaka kakovosti.

Prijave udeležencev sprejemamo preko elektronskega obrazca,
in sicer do ponedeljka, 11. novembra 2019.

Po predhodni najavi organiziramo tolmačenje v slovenski znakovni jezik.


V okviru priprav na pridobitev znaka kakovosti priporočamo, da preučite osnovni dokument o programu Evropska solidarnostna enota - Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih