Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo na dogodek Key to inclusion: European Solidarity Corps

17.10.2018

V Ljubljani bo med 2. in 7. decembrom 2018 potekala mednarodna aktivnost za vzpostavljanje partnerstev Key to inclusion: European solidarity corps. Aktivnost bo ponudila priložnost za boljše spoznavanje možnosti za prijavo projektov v okviru programa Evropska solidarnostna enota, mreženje organizacij iz različnih držav, oblikovanje mednarodnih projektnih partnerstev in ustanovitev mreže partnerjev za socialno vključevanje, katerih rezultat bodo kvalitetni projekti, ki bodo osredotočeni na socialno vključevanje.

Cilj aktivnosti je, da udeleženci v štirih dneh podrobno spoznajo program Evropska solidarnostna enota, pridobijo nove partnerje, prepoznajo kaj so uspešni indikatorji vključujočih projektov, pripravijo projektne predloge in postanejo del evropske mreže.

Več informacij in prijavnica v razpisu

Rok za prijavo je 7. november 2018!

Pred mednarodnim dogodkom organiziramo tudi nacionalni dogodek Ključ do vključenosti: poiščimo priložnosti za vključevanje v program ESE, ki bo predpriprava za mednarodni dogodek. Več o dogodku si lahko preberete tukaj. Prijavite sprejemamo do 28. oktobra 2018. 

Tiste organizacije, ki bodo sodelovale v obeh aktivnostih, bodo lahko izkoristile možnost individualne podpore pri prijavi projektov na razpise programa Evropska solidarnostna enota v letu 2019.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih