Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo na predavanje: Pomen socialnih medijev pri predstavljanju zgodb in učinkov

05.08.2020

Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka.

Predavanje organiziramo v sklopu naših letošnjih aktivnosti za razširjanje učinkov programa. Učinki mladinskega dela so namreč ključni rezultat truda, ki ga mladinske organizacije in posamezniki vlagajo v svoje delo. In čeprav jih mladinske organizacije in drugi akterji vse bolj prepoznavamo, pa jih pogosto ne znamo predstaviti na način, ki bi prepričal tudi širšo javnost, ustrezna in strateško razvita komunikacija pa je ključna za širše prepoznavanje učinkov mladinskega dela.

Predavanje je namenjeno organizacijam in drugim akterjem, ki želijo izboljšati komunikacijske strategije za predstavljanje učinkov mladinskega dela in s tem doseči večjo prepoznavnost svojega delovanja. 

Predavanje gosta Craiga Dwyerja: Pomen socialnih medijev pri predstavljanju zgodb in učinkov, ki je bilo predvideno po dogodku Prestavimo višje: na dokazih osnovano mladinsko delo (8. 9. 2020),je prestavljeno na sredo 9. 9. 2020 ob 14. uri, ko bo izvedeno kot interaktivno spletno predavanje. Prijave sprejemamo do 6. 9. 2020 preko spletne prijavnice.

Vabilo si lahko ogledate TUKAJ.

POMEMBNO: Podrobno spremljamo situacijo glede korona virusa (COVID-19). Aktivnost bo izvedena skladno z navodili pristojnih institucij ter ustreznimi varnostnimi ukrepi in prilagoditvami. V primeru poslabšanja epidemiološke situacije, bo aktivnost bodisi prestavljena na splet ali na kasnejši datum, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih