Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Znak kakovosti za prostovoljstvo v solidarnostnih aktivnostih

16.03.2022

Ste pripravljeni povečati svojo organizacijsko zmogljivost, delovati v duhu solidarnosti ter s tem vplivati na pozitivne spremembe?
Iščete inovativne načine za sodelovanje z novimi ciljnimi skupinami?
Si želite bolje odzvati na družbeno, jezikovno in kulturno raznolikost?

Če ste na katero izmed zgornjih vprašanj odgovorili pritrdilno, vas vabimo, da se pridružite programu Evropska solidarnostna enota in sodelujete v aktivnostih prostovoljstva.
Evropska solidarnostna enota je pobuda Evropske unije, ki financira priložnosti za mlade za prostovoljno delo ali izvajanje in sodelovanje na projektih v lastni državi ali v tujini, ki koristijo skupnostim in ljudem po Evropi.

Za sodelovanje v projektih prostovoljstva je potrebna pridobitev znaka kakovosti za prostovoljstvo v solidarnostnih aktivnostih. Znak kakovosti je zasnovan tako, da zagotavlja dosledno zagotavljanje visokokakovostnih standardov v aktivnostih Evropske solidarnostne enote in pomaga organizacijam pri krepitvi partnerstev. Je vstopnica organizacije za izvajanje projektov prostovoljstva, saj novi znak kakovosti omogoča dostop do sredstev za vse organizacije nosilke znaka kakovosti, ki se bodo odločile za prijavljanje projektov prostovoljstva.

Vabljeni, da pokukate v prijavnico za znak kakovosti na platformi Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota in se pridružite programu Evropska solidarnostna enota.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih