Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Znani so rezultati drugega razpisa za soustvarjanje evropskega leta mladih

17.08.2022

Obveščamo vas, da so znani rezultati drugega razpisa za sofinanciranje aktivnosti v okviru evropskega leta mladih 2022.

Razpis, ki je bil ponovno odprt junija, je bil namenjen nudenju finančne podpore pri izvedbi dogodkov v okviru evropskega leta mladih in delavnic v okviru pobude Mreža vzornikov.

Ker je razpis predvideval sofinanciranje 35 dogodkov v lastni režiji in 25 delavnic iz sklopa Mreža vzornikov, za izvedbo delavnic pa smo prejeli le 10 vlog, smo preostala sredstva namenili podpori večjega števila dogodkov od predvidenih. 

Tako je tokrat komisija izmed 43 upravičenih dogodkov podprla 38 dogodkov, 5 pa jih je zaradi pomanjkanja sredstev zavrnila.

Glede na veliko število prijav smo navdušeni, da vse prijavljene organizacije z nami delijo zavedanje, da evropskega leta mladih ni še konec. Njihova angažiranost in inovativni dogodki nas navdihujejo, ob tem pa si želimo, da bodo na isti način navdihnili tudi mlade, katerim so predvidene aktivnosti namenjene.

Izvedbo podprtih dogodkov, ki bodo potekali v septembru, lahko spremljate na Evropskem mladinskem portalu preko zavihka, namenjenega evropskemu letu mladih.

Sklep o izboru vlog v okviru drugega razpisa, namenjenega obeležitvi evropskega leta mladih 2022, najdete tukaj.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih