Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Zvok mladosti: Predstavitev programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota

20.05.2022

V petek, 27. maja, bo v Križankah potekal osrednji dogodek evropskega leta mladih, ki nosi naslov Zvok mladosti.

V okviru dogodka, ki se sicer začel ob 10. in zaključil ob 18. uri, bo v Viteški dvorani od 12. do 13. ure potekala tudi predstavitev programov Erasmus+: Mladina in Evropska solidarnostna enota.

Udeleženci predstavitve se boste lahko na interaktiven način od bližje spoznali s programi EU na področju mladine, k udeležbi pa ste vabljeni predvsem predstavniki mladinskih organizacij (ali drugih organizacij, ki delajo z mladimi), ki s programoma Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota nimate še toliko izkušenj.

Med predstavitvijo boste imeli možnost podrobneje raziskati glavne značilnosti ukrepov v okviru obeh programov, ki so v letošnjem evropskem letu mladih še posebej aktualni, se poglobiti v njihovo vsebino ter pridobiti odgovore na vaša morebitna vprašanja v povezavi s programoma.

Ob tem se vabljeni, da obenem izkoristite priložnost za udeležbo na celotnem dogodku, v okviru katerega bosta potekala tudi pestro kulturno dogajanje in sejemska dejavnost, ter nanj povabite še posebej mlade iz vaše organizacije.

Število mest je omejeno, zato je prijava na predstavitev obvezna preko naslednje povezave. Prijavite se lahko najkasneje do srede, 25. maja 2022.   

Več informacij o celotnem dogodku najdete tukaj. Glavni organizator Zvoka mladosti je Urad RS za mladino, ki dogodek organizira v sodelovanju z Zavodom Movit, Mladinskim svetom Slovenije, Mrežo MaMa in Mestno občino Ljubljana.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih