Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC
Evropska solidarnostna enota

Evropska solidarnostna enota priporoča ...

13.08.2020
Obveščamo vas, da svetovanje za prijavitelje pred 3. prijavnim rokom še vedno do nadaljnjega poteka le preko elektronske pošte info@movit.si. Trudili se bomo na vaša vprašanja odgovoriti v najkrajšem možnem času. Še vedno pa se lahko dogovorite za osebno svetovanje za nove prijavitelje projektov (kot nove prijavitelje v... več »
06.08.2020
Evropska komisija je pripravila zbirko zgodb prostovoljcev, ki so v okviru svojih prostovoljskih projektov nadaljevali s svojimi solidarnostmi aktivnostmi in jih prilagodili novi situaciji. Nekateri so pomagali pri nakupih, drugi so priskočili na pomoč s šivanjem mask, ustvarjanjem spletnih izobraževalnih materialov za... več »
29.07.2020
Evropska unija skupaj s svojimi članicami načrtuje varno odpiranje svojih meja, zato ponovno vabimo vse, ki si želite pridobiti nova znanja s področja mladinskega dela, da se prijavite na katero od aktivnosti, ki so na portalu SALTO-YOUTH namenjene slovenskim udeležencem. Če ste v dvomih glede potovanja v tujino, si za... več »
24.07.2020
Evropska komisija je izvedla kratko raziskavo, namenjeno zbiranju pogledov udeležencev mobilnostnih projektov v okviru programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota na vpliv, ki ga je imel izbruh epidemije na njihove projekte učne mobilnosti. Vprašalnik je bil poslan 57.000 udeležencem različnih vrst mobilnosti,... več »
14.07.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno... več »Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih