Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Laboratorij idej

Laboratorij vseh laboratorijev - glasovanje za najboljšo idejo se je pričelo 25. aprila 2015!

Posvet Laboratorij idej je nov koncept, ki je mladim ponudil prostor za izražanje svežih in navdušujočih idej tako za krepitev vloge, zaposlovanje in podjetnost mladih kot tudi za globalna razvojna vprašanja. Posveti so potekali v več državah članicah, namenjeni pa so bili oblikovanju predloga za izboljšanje položaja mladih v okviru ene od prej omenjenih štirih tem.

Predlogi so objavljeni na strani youthweek.eu, glasovanje o njih pa se je začelo 25. aprila 2015. Najboljši predlogi bodo posredovani političnim odločevalcem v Bruslju, da bodo o njih razmislili in podali svoje povratne informacije. Predstavniki nacionalnih posvetov se bodo v Bruslju zbrali 5. in 6. maja 2015, kjer bodo sodelovali na osrednjem seminarju Laboratorija idej in na razpravi na visoki ravni.

Slovenski predlog na Laboratoriju idej

V mesecu marcu je v prostorih Movita potekal nacionalni laboratorij idej, katerega namen je bil oblikovati predlog mladih, ki se bo skupaj z drugimi predlogi potegoval za najboljši predlog na Laboratoriju idejv Bruslju. Vabilo na dogodek si lahko ogledate tukaj. Mladi, ki so se posveta udeležili, so skupaj s fasilitatirko Teo Jarc oblikovali pisni predlog ter kratko animacijo, ki prikazuje njegovo uresničitev.

Ne pozabite oddati svojega glasu! :)

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih