Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

06.08.2018
Če si star/a med 18 in 25 let, vabljen/a, da se pridružiš natečaju za najboljši esej, v katerem odgovori na vprašanje »Katere korake naj naredijo podjetniki in vlade, da postanejo bolj inovativni?«. Esej naj bo dolg največ 2500 besed. Zmagovalec bo izbran preko javnega glasovanja. Rok za prijavo je 16. september 2018! Več...več »
01.08.2018
Evropski voditelji želijo Evropi prinesti prave rezultate na področjih, ki so za ljudi najbolj pomembna. Pred Evropskim vrhom v mestu Sibiu v Romuniji in volitvami v Evropski parlament leta 2019, bodo evropski voditelji oblikovali strategijo o perečih temah in izzivih, kjer so potrebne rešitve. Svoje mnenje lahko prispevaš...več »
01.08.2018
Če si star/a najmanj 16 let in imaš Instagram profil, deli fotografije, ki prikazujejo, kako kulturna dediščina pripomore k srečni in mirni družbi! Pri tem dodaj oznako Instagram profila EuropaAid @europaid in hashtag #NoCultureNoFuture! Zmagovalec bo prejel kamero GoPro Hero6!. Rok za prijavo je 3. september 2018! Več...več »
11.07.2018
Na drugi evropski mladinski konferenci v okviru aktualnega cikla strukturiranega dialoga na temo "Mladi v Evropi - Kaj prihaja?", ki je potekala od 17. do 19. aprila 2018 v Sofiji, so bila na podlagi posvetovanj, izvedenih z več kot 50.000 mladimi, zbrana priporočila v 11 tematskih sklopih - Evropski cilji mladih...več »
06.07.2018
Natečaj organizira Evropska komisija v okviru Evropskega tedna športa 2018, ki poteka od 23. do 20. septembra po vsej Evropi. Udeleženci, ki želijo sodelovati na natečaju morajo: 1. Izpolniti izziv in ga posneti fotografijo ali video 2. Fotografijo ali video deliti na eni izmed naslednjih socialnih omrežjih: Instagram ali...več »
06.07.2018
Evropska okoljska agencija (EEA) organizira natečaj, s katerim vabi evropske državljane in državljanke, stare 18 let ali več, da delijo svoja mnenja, kako pomembna je voda za njih. Udeleženci lahko oddajo fotografije v naslednjih kategorijah: - voda in mi - voda in narava - voda in gospodarstvo Zmagovalci natečaja bodo...več »
28.06.2018
Evropski parlament želi pred volitvami v Evropski parlament, ki bodo potekale prihodnje leto, s kampanjo »This time I'm voting« spodbuditi mlade k udeležbi na volitvah.   Ideja kampanje je, da se poveže v skupnost vse, ki jim je mar za EU in poskušajo tudi druge spodbuditi, naj oddajo svoj glas na evropskih...več »
20.06.2018
Svet Evrope je izdal publikacijo o mladih v digitaliziranem svetu, kar je tema, ki v današnjem svetu zbuja veliko zanimanja in pozornosti. Avtorji publikacije želijo vnesti nove perspektive in razumevanja pri vprašanjih, kako se mladi odzivajo na vse priložnosti, ki jih lahko ponudi digitalni prostor in kako lahko je lahko...več »
20.06.2018
Evropska komisija je v okviru pobude »Music Moves Europe« objavila prvi razpis v paketu ukrepov za glasbeni sektor, in sicer razpis za podporo pilotnih programov usposabljanja za mlade strokovnjake v glasbi. Splošni cilj razpisa je podpreti do 10 inovativnih in dolgoročnih pilotnih programov usposabljanja za mlade...več »
20.06.2018
Evropska komisija je leta 2018 prvič uvedla evropsko nagrado za trajnostni razvoj, s katero daje evropskim državljanom, podjetjem in organizacijam priznanje za njihova prizadevanja in ustvarjalnost. Nagrada je namenjena uveljavljanju zglednih primerov pobud, ki cilje trajnostnega razvoja uspešno spreminjajo v konkretne...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 281
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih