Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

23.01.2020
Evropska mreža Eurodesk v letu 2020 praznuje svojo 30. obletnico! Evropska pisarna je ob tej priložnosti pripravila pregled dogajanja in razvoja mreže, skupaj s pomembnimi dogodki in prelomnicami in dokumenti na področju mladine na evropski ravni. Pregled si lahko ogledate tukaj. več »
17.01.2020
Vabimo vas na enodnevni dogodek »Mladinsko delo z begunci in migranti v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, ki bo potekal v torek, 11. februarja 2020 v dvorani Slovenskega etnografskega muzeja v Ljubljani. Namen dogodka je: • predstavitev že izvedenih projektov, ki so v aktivnosti...več »
15.01.2020
SALTO Participation & Information išče projekte na temo participacije mladih, medijske in informacijske pismenosti in komuniciranja. S prijavo vaših navdihujočih projektov lahko navdušite druge in si pridobite zanimive nagrade zase in za vašo ekipo! Namen zgodb je prepoznavanje dela organizacij, ponuditi navdih mladim,...več »
23.12.2019
Želimo vam mirne in lepe praznike ter vesel božič in srečno novo leto 2020!Hkrati vas obveščamo, da bo Movit zaprt do 6. januarja 2020! Se vidimo v novem letu s svežim zagonom, novimi idejami in uspešnimi projekti! več »
23.12.2019
Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo je objavila centraliziran razpis Erasmus+ »Capacity building in the field of youth«. Za financiranje v okviru programa Erasmus+ se lahko prijavi kateri koli javni ali zasebni subjekt, ki je dejaven na področju izobraževanja, usposabljanja, mladine in...več »
19.12.2019
Mladi med 18 in 31 let so vabljeni k sodelovanju v natečaju Evropske solidarnostne enote z naslovom »Magičen trenutek zaključka mojega leta Evropske solidarnostne enote«, v katerem boste predstavili svojo izkušnjo, ki ste jo doživeli v okviru tega programa. Rok za sodelovanje je 31. december 2019! Več informacij je na...več »
19.12.2019
V programu Erasmus se je zgodil pomemben mejnik, saj je število udeležencev programa že preseglo številko 10 milijonov! Ob tej priložnosti so vsi udeleženci programa Erasmus/Erasmus+ vabimo, da oddajo fotografijo, ki prikazujejo njihove izkušnje v programu Erasmus/Erasmus+ - kadarkoli med leti 1987 in 2019. Nagrajene...več »
19.12.2019
Tjaša Slevec iz Centra za mlade Domžale, regionalnega partnerja Eurodesk, se je v začetku decembra v Vilni udeležila usposabljanja na temo komuniciranja. Objavljamo kratek intervju z udeleženko usposabljanja: Kdo si in kaj počneš? Sem Tjaša Slevec, mladinska delavka v Centru za mlade Domžale. Moje delo je raznoliko in...več »
18.12.2019
Ob zaključku triletnega projekta nacionalnih agencij programa Erasmus+: Mladi v akciji Aware and Active smo posneli serijo štirih podcastov, ki naslavljajo teme projekta iz različnih perspektiv, in sicer: - medijsko poročanje o beguncih; - politična participacija mladih; - o projektu Aware and Active; - mladinske izmenjave...več »
11.12.2019
V okviru zasedanja Sveta ministrov, pristojnih za področje mladine, ki je potekal 22. novembra 2019, so ministri sprejeli sklepe Sveta o digitalnem mladinskem delu ter sklepe Sveta o izobraževanju in usposabljanju mladinskih delavcev. Mladinsko delo bi moralo biti sposobno naslavljati izzive združevanja digitalnih in...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 397
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih