Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

13.11.2017
Partnerstvo Sveta Evrope in Evropske unije na področju mladine je izdalo publikacijo »Thinking seriously about youth work. And how to prepare people to do it«, katere namen je poiskati odgovore na vprašanja, povezana z umeščanjem mladinskega dela v različne kontekste v Evropi, predstaviti različne teorije in koncepte...več »
13.11.2017
Evropski parlament je k kontekstu Evropskega mladinskega dogodka (EYE2018) vzpostavil spletno platform European Youth Ideas. Mladi lahko na platformi predlagajo ideje za pet osrednjih tem:  - gradimo močnejšo Evropo, - življenje v turbulentnih časih, - ohranjanje našega planeta, - volitve v Evropski parlament...več »
13.11.2017
Od 24. do 26. oktobra se je 260 mladih, strokovnjakov in odločevalcev iz vse Evrope zbralo v Talinu v Estoniji, da bi razpravljali o mladinski politiki in o tem, kaj mladi iz EU potrebujejo, da bi živeli bogato, trajnostno in uspešno življenje. Namen konference je ponuditi vpogled v posvetovanje o novi Evropski strategiji...več »
13.11.2017
Štipendije so namenjene študentom z invalidnostmi, ki so vpisani v študijske programe s področij računalništva, računalniškega inženiringa, informatike, ali drugih tesno povezanih tehničnih področij na univerzah v Evropi ali Izraelu. Najboljši kandidati bodo prejeli štipendijo v višini 7000 evrov za akademsko leto...več »
13.11.2017
Nagrada je podeljena mladim Evropejcem, starim od 18 do 26 let, ki s prostovoljskim delom prispevajo k mednarodnemu razumevanju in/ali integraciji v Evropi. Nagrada v višini 5000 evrov je namenjena šestmesečnemu pripravništvu pri enem izmed evropskih poslancev ali v kateri drugi Evropski instituciji. Nagrado je možno...več »
17.10.2017
Informacijska pisarna Evropskega parlamenta v Sloveniji te vabi na simulacijo Evropskega parlamenta, kjer lahko pobližje spoznaš delovanje Evropskega parlamenta ter procese odločanja, ki v njem potekajo. V čevlje evropskih poslancev se boš lahko postavil/a med 24. in 26. novembrom 2017 v Hiši EU ter na Fakulteti za...več »
10.10.2017
Svet Evrope in Evropska komisija vabita k sodelovanju na spletnem usposabljanju “Essentials of youth policy”, ki bo sodelujočim omogočil, da osvojijo ključne kompetence, potrebne za sodelovanje v procesih mladinske politike. Spletno usposabljanje je odprto za vse zainteresirane, namenjeno pa je predvsem odločevalcem na...več »
10.10.2017
Nagrada bo podeljena ženskam v podjetništvu, ki so z inovacijami na trgu dosegle izjemne dosežke. Posebna nagrada bo podeljena mladim talentom v kategoriji “Rising Innovators award”, za katero se lahko potegujejo dekleta, rojena po 1. januarju 2017. Rok za prijavo je 15. november 2017! Več informacij je na voljo na:...več »
10.10.2017
Evropska komisija razpisuje nagrado, katere namen je prepoznati pobude, ki razvijajo digitalne spretnosti Evropejcev v šolah, na delu in v družbi na splošno. Pobude naj bi bile enostavne za nadgraditi in ponoviti v drugih kontekstih. Zmagovalci bodo izbrani v naslednjih kategorijah: - digitalne spretnosti za vse;...več »
22.09.2017
Predstavnike mladinskih organizacij, regionalnih partnerjev Eurodesk, zainteresiranih društev in organizacij civilne družbe vabimo na pilotni Ideas Labs v okviru projekta Aware and Active. Ideas Labs bo potekal od 25. do 27. oktobra 2017 v M hotelu v Ljubljani. Na Ideas Lab-u bomo obravnavali vprašanja: • kako...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 225
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih