Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

25.05.2017
Študentje magistrskega študija Medijskih komunikacij, na Fakulteti za elektrotehniko, računalništvo in informatiko v Mariboru, so združili svoje moči in se v okviru projekta Peer to Peer: Facebook Digital Challenge s svojo kampanjo NEsovražni postavili po robu vsem oblikam sovražnega govora. Svoja prizadevanja bodo...več »
18.05.2017
Oddaj fotografsko zgodbo na natečaj CedefopPhotoAwards 2017 in osvoji potovanje v Bruselj (Belgija) ali v Solun (Grčija). Če si vključen v pokicno izobraževanje in usposabljanje, opiši svoj dnevni učni proces in sodeluj v tem natečaju, ki ga organizira Evropski center za razvoj poklicnega usposabljanja. Zbereš lahko ekipo...več »
18.05.2017
Če imaš idejo, kako ustvariti trajnostni svet, potem vabljen k sodelovanje v tem natečaju, ki ga organizira Fundacija Goi Peace in Stiftung Entrepreneurship. Mladi, stari od 15 do 35 let, iz vsega sveta, z inovativnimi idejami za podjetja, ki lahko prispevajo k Trajnostnim razvojnim ciljem, so vabljena, da oddajo svoje...več »
18.05.2017
Univerzitetni študenti iz vsega sveta se lahko prijavijo za šolnine UniPlaces, ki študentom pokrijejo do 2000 evrov za nastanitev na semester. Če si vpisan kot diplomski ali podiplomski študentv letu 2017, se lahko prijaviš za šolnino UniPlaces. V obliki besedila ali videa moraš oddati eno izmed svoji dejanj prijaznosti....več »
17.05.2017
Delovni tabori Apare Poleti 2017 organizacije APARE organizira 17 delovnih taborov na jugu Francije, dva od teh sta namenjena tudi mladim, starim od 16 do 17 let. Delovni tabori udeležencem omogočajo, da spoznajo čudovito kulturno dediščino in uživajo v edinstveni izkušnji v mednarodni skupini. Več informacij je na voljo...več »
21.04.2017
Mladi, stari do 25 let iz vsega sveta so vabljeni, da oddajo kratek video, dolg največ pet minut, in ga delijo skupaj s svojimi mislimi, izkušnjami, mnenji, vprašanji in predlogi o migracijah, raznolikosti in socialnem vključevanju. Video posnetki morajo biti narejeni po januarju 2015 in biti posneti v angleščini, ali...več »
21.04.2017
Socialno angažirani in ustvarjalni podjetniki, ustanovitelji start-upov, oblikovalci, producenti, razvijalci aplikacij, novinarji in pisatelji, stari pod 33 let, so vabljeni, da oddajo svoj project v eni izmed naslednjih sedmih kategorij:- Zdravo življenje: zdravstvena vzgoja, šport, prehrana; - Pametno učenje:...več »
21.04.2017
DEEP – Linking Youth je razvil platformo, katere namen je s pomočjo socialnih medijev odločevalcem predstaviti izzive, s katerimi se srečujejo mladi Evropejci. Platforma je namenjena zbiranju komentarjev in prispevkov, objavljenih na Twitterju, blogih in v javnih skupinah na Facebooku, tako da išče po ključnih besedah....več »
21.04.2017
Z evropskim fotografskim natečajem Moja Evropa, moje pravice skupina PES vabi ljubiteljske in poklicne fotografe, naj v objektiv ujamejo svoje razumevanje zelo aktualnega vprašanja naših temeljnih pravic. To je priložnost, da osvojite fotografsko opremo po svoji izbiri v vrednosti do 2000 EUR in tridnevni kulturni obisk...več »
13.04.2017
Eryca organizira natečaj za najboljši meme z naslovom »Check your source«, katerega namen je opozoriti na zanesljivost informacij in kritično ovrednotenje le teh. Mladi, mladinski delavci, deležniki in drugi ste vabljeni, da ustvarite meme, ki se začne s stavkom »Who told you …« in potem sporočilo, ki bi ga morali...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 186
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih