Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

18.07.2017
Estonsko predsedovanje Svetu EU, ki poteka od 1. julija do 31. decembra 2017, kot prvo v triu predsedovanj Estonija/Bolgarija/Avstrija, se bo med drugim osredotočalo na prihodnost mladih in področja mladine v EU. Tri prednostne naloge, povezane s področjem mladih v okviru Estonskega predsedovanja Svetu EU, v pristojnosti...več »
13.07.2017
Socialno angažirani in ustvarjalni podjetniki, ustanovitelji start-upov, oblikovalci, producenti, razvijalci aplikacij, novinarji in pisatelji, stari pod 33 let, so vabljeni, da oddajo svoj project v eni izmed naslednjih sedmih kategorij:- Zdravo življenje: zdravstvena vzgoja, šport, prehrana; - Pametno učenje:...več »
12.07.2017
Evropska okoljska agencija (EEA) objavlja fotografski natečaj “NATURE@work”. Prijavitelji so vabljeni, da s fotografijo izrazijo, kakšne koristi nam prinaša narava. Prijavitelji morajo biti stari najmanj 18 let. Oddati morajo največ pet fotografij a kratkim spremljevalnim tekstom. Izbrani bodo tri najboljši prispevki v...več »
12.07.2017
Ob ukinitvi stroškov gostovanja v mobilnih omrežjih v EU, Evropski parlament objavlja fotografski natečaj na Instagramu! Sodelujoči morajo deliti svoje poletne fotografije iz Evrope, ki prikazujejo najlepše kotičke, najbolj zabavne trenutke ali najbolj presenetljive stvari, ki so jih odkrili. Najboljši posnetki bodo...več »
03.07.2017
Evropski mladinski dogodek (European Youth Event) je edinstvena priložnost za mlade Evropejce, da izrazijo svoj glas in predlagajo inovativne rešitve za prihodnost Evrope. Dogodek organizira Evropski parlament in bo potekal od 1. do 2. junija 2018 v Strasbourgu. Na dogodku lahko razvijaš inovativne rešitve o ključnih...več »
03.07.2017
Projekt Ključ do vključenosti je v povezovanju na lokalni ravni je nadaljevanje projekta Ključ do vključenosti na temo aktivnega prizadevanja mladinskega sektorja za bolj vključujočo družbo. Regionalni partnerji Eurodesk kot regionalni ambasadorji z organizacijo in izvedbo regionalnih oz. lokalnih posvetov vzpostavljajo...več »
30.06.2017
Nagrada je namenjena izjemnim prispevkom, ki komunicirajo o temeljnih vrednotah Evropske unije, zgodovini, ukrepih in ključnih prednostih – za širšo družbo, razumevanje državljanov o EU, razširiti pripadnost evropskemu projektu in krepiti zaupanje v EU. Za nagrado se lahko potegujejo tako posamezniki kot skupine...več »
30.06.2017
Nagrada je namenjena pobudam, ki jih izvajajo organizacije civilne družbe in/ali posamezniki, ki so doprinesli pomemben prispevek pri promociji evropske identitete in integracije. Tema letošnjega leta je “Inovativni projekti za promocijo kakovostnega dela in podjetništva v prihodnosti.” Nagrada v celotni vrednosti 50.000...več »
30.06.2017
Namen nagrad #BeInclusive je prepoznati organizacije, ki uporabljajo šport za socialno vključevanje marginaliziranih skupin. Prijavijo se lahko organizacije, ki so že uspešno implementirale in razvile športne projekte, namenjene socialnemu vključevanju etničnih manjšin, begunce, ljudi z invalidnostmi ali drugih ljudi, ki...več »
21.06.2017
Pregled bo prispeval k boljšemu razumevanju in deljenju informacij o poteh, na katerih se mladinski delavci izobražujejo in usposabljajo in ki imajo implikacije za kakovost mladinskega dela na eni strani, na drugi strani pa identificirajo primere in trende. Strokovna skupina bo v sodelovanju s partnerskimi institucijami...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 206
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih