Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

20.03.2017
Evropska mladinska konferenca je osrednji dogodek vsakega predsedovanja EU. Na vsaki mladinski konferenci so zberejo odločevalci, mladi in relevantni deležniki, z namenom razprave o razvoju in implementaciji mladinske politike. Mladi dobijo priložnost informirati odločevalce o temah, ki vplivajo na njihova življenja....več »
20.03.2017
Evropski mladinski forum je oblikoval spletno orodje, namenjeno mladinskim organizacijam in mladim, s katerim si lahko pomagajo pri oceni mladinske politike v njihovih kontekstih; na nacionalni, regionalni, lokalni ali evropski ravni. Orodje je dostopno tukaj. več »
20.03.2017
Mladinski svet Slovenije (MSS) letos že petnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bodo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto 2016.Natečaj znova poteka pod častnim...več »
28.02.2017
Univerza na Primorskem je pridobila nov projekt v okviru programa COSME-Erasmus za mlade podjetnike in ponuja bodočim in mladim slovenskim podjetnikom nove priložnosti za Erasmus usposabljanja pri izkušenih podjetnikih v tujini.Projekt se je začel s 1. februarjem 2017 in bo trajal do 31. januarja 2021. V tem času želi...več »
28.02.2017
Pred 60 leti so v Rimu položili temelje za Unijo, kakršno poznamo danes, in za najdaljše obdobje miru v pisni zgodovini Evrope. Zgradili smo Unijo, ki uveljavlja spoštovanje človekovega dostojanstva, svobodo, demokracijo in solidarnost med evropskimi državami in narodi. Rimska pogodba je vzpostavila skupni trg, ki omogoča...več »
17.02.2017
Praznujemo 30. obletnico programa Erasmus+, zato ste vabljeni, da delite najlepše dogodke v vaši izmenjavi Erasmus+. Vam je Erasmusova izmenjava pomagala pri poklicni odločitvi, ste morda med bivanjem v tujini spoznali ljudi, ki so vas navdušili? Želite povedati svojo zgodbo?Na natečaju lahko sodelujete tako, da pripovedi...več »
13.02.2017
Če si star med 18 in 35 let in prihajaš iz Evropske unije, ustvari video, infografiko, sliko, blog ali katero drugo digitalno obliko predstavitve teme mobilnosti mladih v Evropi in jo pošlji na digitalni natečaj #DEEPEU. Šest zmagovalcev bo prejelo potovanje v Bruselj (potovanje, nastanitev in stroške življenja za dva...več »
13.02.2017
Pomisli na zgodbo o Evropi, ki jo želite deliti in kako jo želite prikazati. Izberete lahko katerikoli način: video tvojega dedka, fotografijo vozovnice za vlak, pismo vašega prvega dekleta … Edini pogoj je, da ima zgodba neko skupno točko z Evropo. Če se želiš prijaviti, moraš biti star najmanj 18 let in živeti v državi...več »
10.02.2017
Vlada Republike Slovenije in Evropska komisija vabita na dialog z državljani na temo »Mladi in prihodnost Evropske unije«. Na vprašanja bosta odgovarjala predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar in predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker. Dialog bo potekal v četrtek, 2. marca 2017, ob 17. uri v...več »
09.02.2017
Turnir socialnih inovacij je namenjen prepoznavanju in podpori najboljših evropskih socialnih podjetnikov, ter njihovih inovativnih idej in priložnosti, namenjenih boju proti socialni izključenosti na področjih izobraževanja, zdravstva, zaposlitev, novih tehnologij, sistemov in procesov. Projekti bodo nagrajeni z denarnimi...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 172
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih