Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

19.08.2020
Mreža vzornikov je pobuda Evropske komisije iz leta 2016, namenjena spodbujanju socialne vključenosti, aktivnega državljanstva in zavezanosti evropskim vrednotam ter preprečevanju izključevanja in nasilne radikalizacije mladih. V okviru mreže vzornikov vam tako ponujamo možnost izvedbe petih različnih modulov delavnic, ki...več »
05.08.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje...več »
24.07.2020
22. junija 2020 je v hotelu Union potekala predstavitev strategije Evropske unije za mlade. Na dogodek so bili povabljeni vsi akterji v mladinskem sektorju, od mladinskih delavcev, vodij mladinskih centrov, odločevalcev na lokalnih in nacionalnih ravneh in tudi zainteresirani mladi. Na dogodku smo predstavili strategijo in...več »
24.07.2020
Od 4. do 5. junija 2020 je potekala konferenca Learning by Leaving, ki so jo organizirale evropske mreže Eures, Eurodesk, Europass in Euroguidance. Letošnje konferenca se je osredotočala na vključevanje v projektih mobilnosti, predvsem z vidika, kako lahko pri projektih mobilnosti čimbolj podpremo osebe s posebnimi...več »
24.06.2020
Podporni center SALTO za participacijo in informiranje predstavlja novo zbirko več kot 300 virov o participaciji mladih, medijski pismenosti in kritičnemu mišljenju ter promociji in dosegu. Zbirko bodo stalno posodabljali in in dopolnjevali. Dostopna je na: https://participationpool.eu/.  več »
23.06.2020
Evropska komisija je 15. junija objavila spletno stran https://reopen.europa.eu/en, interaktivno orodje, ki ponuja evropskim državljanom informacije o načrtovanju njihovih potovanj v Evropi in ob tem poskrbeti za svoje zdravje in varnost. Informacije so na voljo v 24 jezikih in so stalno posodabljane. To je del načrta...več »
17.06.2020
Evropska pisarna Eurodesk je izdala pregled dosežkov mreže Eurodesk in aktivnosti nacionalnih partnerjev Eurodesk v letu 2019. Vključena so področja informiranja in doseganja mladih, komunikacijske in promocijske aktivnosti in partnerstva na področju informiranja. Publikacija je na voljo na:...več »
13.05.2020
Evropska komisija je objavila razpis v okviru programa Erasmus+ z naslovom European Youth Together. Ta pobuda, predvidoma v obsegu 5 milijonov evrov. bo podpirala evropske mladinski mreže na lokalnih ravneh. Pobud je nastala kot odziv na krizo koronavirusa, v kateri so mnogi mladi ostali izolirani od svojih vrstnikov in...več »
12.05.2020
V celotnem času krize virtualne izmenjave Erasmus+ še naprej ponujajo mladim, izobraževalcem in mladinskim delavcem prostor za relevantno medkulturno izmenjavo. Ponujajo prostore za spletni dialog, gradnjo mostov med skupnostmi in državami, vzdrževanje človeške povezanosti v času socialne distance in konkreten in...več »
06.05.2020
Evropski mladinski projekt, EYE, ki bi moral letos potekati v Evropskem parlamentu v Strasbourgu konec maja, je bil preložen zaradi pandemije bolezni Covid-19, zaradi česar so objavili posebno različico dogodka na spletu. Ž Vabijo strokovnjake_inje, aktiviste_ke in odločevalce_ke, da se jim pridružite v spletnem pogovoru,...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 198
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih