Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

Pridružite se Evropskemu tednu mladih 2019
13.02.2019
Kaj je Evropski teden mladih (ETM)? Evropski tedni mladih, ki od leta 2003 potekajo vsaki dve leti, predstavljajo priložnost za predstavitev  številnih možnosti, ki jih Evropska unija omogoča za mladim, razprave o aktualnih temah za mlade in mladinski sektor ter praznovanju zgodb o uspehih. Aktivnosti, ki jih...več »
Evropska mladinska fundacija
12.02.2019
V okviru aktivnosti za opolnomočenje mladinskih organizacij in informiranje o priložnostih za njih Evropska mladinska fundacija, v sodelovanju z Uradom RS za mladino, Mladinskim svetom Slovenije ter Mrežo MaMa, soorganizira seminar za mladinske organizacije, ki delujejo na nacionalni in lokalni ravni. Seminar bo potekal...več »
12.02.2019
Vabljeni k prijavi na seminar “Mind the gap: supporting young disabled people’s right to live independently and to be included in the community through exploring mental health as a disability issue”, ki ga organizirata ENIL mladinska mreža in Evropska mladina za mentalno zdravje v sodelovanju z Oddelkom za mlade Sveta...več »
Prispevek za natečaj španske fotografinje  Clàudia Pons Bayén (Instagram @claudiaponsbayen)
11.02.2019
Sodelujte v natečaju "Jaz sem Evropa (I am Europe)" in osvojite potovanje na dan odprtih vrat Evropskega parlamenta v Bruslju. Prihajajo evropske volitve, ki bodo pomembno vplivale na prihodnost EU. Toda Evropa je in vedno bo od vseh nas. Torej, delite portret, ki po vašem mnenju ujame obraz(e) Evrope. Če...več »
Tvoja vizija Evrope leta 2050
11.02.2019
Si lahko predstavljate Evropo leta 2050? V tem tekmovanju lahko vsakdo lahko prispeva svojo vizijo.  Nihče ne more predvideti prihodnosti, vendar tudi ne more škoditi, če poizkusimo. Če to storite v tekmovanju Imagine Europe Idea Contest, lahko osvojite denarno nagrado v višini 500 EUR in priložnost, da delite svojo...več »
Razpis prostega delovnega mesta: POMOČNIK PROGRAMSKEGA DELAVCA (M/Ž)
07.02.2019
Pomočnik programskega delavca oziroma programske delavke (v nadaljevanju pomočnik programskega delavca) bo zaposlen za potrebe izvajanja del in nalog administrativne in IT podpore upravljanja programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v Sloveniji. Splošni opis del in nalog Sodelovanje v...več »
Kampanja Tokrat grem volit (foto: Evropski parlament)
29.01.2019
Leto 2019 bodo zaznamovale volitve v Evropski parlament. 26. maja se bodo državljani držav članic EU podali na volišča in izvolili evropske poslance za prihodnjih pet let. Z udeležbo na volitvah lahko tako vsi soodločate, v kateri smeri bo delovala evropska politika v naslednjih petih letih. V namen sprotnega obveščanja...več »
Natečaj Prostovoljec leta 2018 (Foto: Matej Pušnik/Mladinski svet Slovenije)
29.01.2019
Mladinski svet Slovenije že sedemnajstič zapored razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, Naj mladinskega voditelja oz. voditeljico in Naj mladinski projekt za preteklo leto. Promocija prostovoljskega dela (in ne tekmovanje!) je...več »
Poročilo z Evropskega mladinskega dogodka 2018: Speak up Europe! (foto: Evropski parlament)
25.01.2019
V letu 2018 je tretjem zaporednem Evropskem mladinskem dogodku (EYE) sodelovalo 9.000 mladih, ki so podali odlične ideje o prihodnosti Evrope. EYE 2018 je evropskim poslancem in oblikovalcem javnih politik prinesel jasen vpogled na pomisleke, sanje in pričakovanja mladih glede njihovo prihodnost. Razprave in aktivnosti,...več »
Vabljeni na dogodek Rastimo skupaj
24.01.2019
Mladinski svet Slovenije v sodelovanju z Uradom RS za mladino vabita različne akterje, ki si prizadevajo za izboljšanje položaja mladih, na skupno srečanje - predstavitveni dogodek rezultatov projektov Rastimo skupaj in Participiraj aktivno. Na dogodku bodo predstavljene tudi aktivnosti drugih organizacij, med drugim tudi...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 323
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih