Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEVS 20 let

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

17.02.2017
Praznujemo 30. obletnico programa Erasmus+, zato ste vabljeni, da delite najlepše dogodke v vaši izmenjavi Erasmus+. Vam je Erasmusova izmenjava pomagala pri poklicni odločitvi, ste morda med bivanjem v tujini spoznali ljudi, ki so vas navdušili? Želite povedati svojo zgodbo?Na natečaju lahko sodelujete tako, da pripovedi...več »
13.02.2017
Če si star med 18 in 35 let in prihajaš iz Evropske unije, ustvari video, infografiko, sliko, blog ali katero drugo digitalno obliko predstavitve teme mobilnosti mladih v Evropi in jo pošlji na digitalni natečaj #DEEPEU. Šest zmagovalcev bo prejelo potovanje v Bruselj (potovanje, nastanitev in stroške življenja za dva...več »
13.02.2017
Pomisli na zgodbo o Evropi, ki jo želite deliti in kako jo želite prikazati. Izberete lahko katerikoli način: video tvojega dedka, fotografijo vozovnice za vlak, pismo vašega prvega dekleta … Edini pogoj je, da ima zgodba neko skupno točko z Evropo. Če se želiš prijaviti, moraš biti star najmanj 18 let in živeti v državi...več »
10.02.2017
Vlada Republike Slovenije in Evropska komisija vabita na dialog z državljani na temo »Mladi in prihodnost Evropske unije«. Na vprašanja bosta odgovarjala predsednik Vlade Republike Slovenije dr. Miro Cerar in predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker. Dialog bo potekal v četrtek, 2. marca 2017, ob 17. uri v...več »
09.02.2017
Turnir socialnih inovacij je namenjen prepoznavanju in podpori najboljših evropskih socialnih podjetnikov, ter njihovih inovativnih idej in priložnosti, namenjenih boju proti socialni izključenosti na področjih izobraževanja, zdravstva, zaposlitev, novih tehnologij, sistemov in procesov. Projekti bodo nagrajeni z denarnimi...več »
09.02.2017
Evropska komisija je vzpostavila projekt “Europe of diversities", katerega namen je izpostaviti moto Evropske unije “združeni v raznolikost. Namen pilotnega projekta je: - financirati usposabljanja, seminarje, delavnice in konference na temo, kako ohraniti edinstvenost Evrope in kako spodbujati moto Evropske unije; -...več »
26.01.2017
Evropska komisija je danes objavila tretje poročilo o državljanstvu, v katerem predstavlja napredek od leta 2014 in ukrepe, s katerimi bo zagotovila, da bodo lahko državljani pri delu, na potovanjih ter pri študiju ali udeležbi na volitvah v polni meri uživali svoje pravice. Evropejci so bolje kot kdaj koli prej seznanjeni...več »
18.01.2017
Dotacije podeljuje organizacija OBESSU in so namenjene financiranju projektov srednješolcev, z namenom opolnomočiti jih za implementacijo pobud, namenjenih integraciji dijakov migrantov. Na voljo bo financiranje za majhne, srednje ali velike projekte, implementirane na splošnih ali poklicnih srednjih šolah na lokalni,...več »
18.01.2017
Evropska pisarna Eurodesk je pripravila povzetek statistike Evropskega mladinskega portala za leto 2016. Največ obiska je bilo zabeleženega decembra, ko je število ogledov preseglo 2 milijona. V primerjavi z letom 2015 število ogledov v celi drugi polovici leta strmo narašča. Število edinstvenih obiskovalcev je od...več »
13.01.2017
V okviru projekta "aces – Academy of Central European Schools - act local" so šole, skupaj z lokalnimi parterji, ki ne prihajajo iz šol, vabljene k sodelovanju na razpisu za projekte. Razpis ponuja konkretne priložnosti za ukrepe, namenjene študentom in učiteljem v srednji in jugovzhodni Evropi, ki...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 164
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih