Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

12.09.2017
Poročilo predstavlja zaključke konference ‘Future EU Youth Strategy: Shape It, Move It, Be It’, ki je potekala v okviru Evropskega tedna mladih od 3. do 4. maja 2017. Na konferenci so udeleženci razpravljali o prihodnosti Evropske strategije za mlade po letu 2018. V poročilu lahko najdete ključne ugotovitve in zaključke...več »
12.09.2017
S fotografijo ali video posnetkom pokaži svetu svojo odločitev, da boš aktiven (#BeActive) v svojem življenju! V okviru evropskega tedna športa, ki bo potekal od 23. do 30. septembra 2017, Evropska komisija organizira fotografski in video natečaj #BeActive. Kako sodelovati v izzivu? - Prijavi se na izziv; - sodeluj v...več »
12.09.2017
Mladi, stari 18 let in več iz vsega sveta, ki so že vpisani ali se nameravajo vpisati na univerzo v drugi državi, so vabljeni k sodelovanju na tem natečaju. Vse, kar morajo narediti je posneti kratek video, dolg največ štiri minute, ki opisuje razloge za odločitev za študij ali bivanje v tujini. Najboljši video bo nagrajen...več »
22.08.2017
Do 10. septembra 2017 ste vsi mladi vabljeni, k sodelovanju v Eurodeskovi raziskavi o mobilnostnih informacijah za mlade in delite, kje vi iščete informacije o prostovoljstvu, delu, študiju ali življenju v tujini ter kako bi lahko ponudbo tovrstnih informacije izboljšali: http://bit.ly/2o3A7QQ več »
22.08.2017
Si vedno želel vedeti, kako deluje Evropska komisija? Če se prijaviš za pripravništvo, si lahko delovanje institucije ogledaš od znotraj! Evropska komisija razpisuje pripravništva dvakrat letno, namenjena pa so mladim diplomatom, ki so diplomirali v zadnjih petih mesecih. Rok za prijavo je 31. avgust 2017! Več informacij o...več »
22.08.2017
Instagramerji, pozor! Kaj to poletje delate drugače, z namenom ustvariti boljši svet leta 2030? Delite sliko, ki prikazuje vaša dejanja, ki vplivajo na leto 2030, označite profil EuropeAid, uporabite hashtag #2030isnow in označite tri prijatelje. Večkrat, ko boste delili, večje so vase možnosti za zmago. Zmagovalec bo...več »
18.07.2017
Estonsko predsedovanje Svetu EU, ki poteka od 1. julija do 31. decembra 2017, kot prvo v triu predsedovanj Estonija/Bolgarija/Avstrija, se bo med drugim osredotočalo na prihodnost mladih in področja mladine v EU. Tri prednostne naloge, povezane s področjem mladih v okviru Estonskega predsedovanja Svetu EU, v pristojnosti...več »
13.07.2017
Socialno angažirani in ustvarjalni podjetniki, ustanovitelji start-upov, oblikovalci, producenti, razvijalci aplikacij, novinarji in pisatelji, stari pod 33 let, so vabljeni, da oddajo svoj project v eni izmed naslednjih sedmih kategorij:- Zdravo življenje: zdravstvena vzgoja, šport, prehrana; - Pametno učenje:...več »
12.07.2017
Evropska okoljska agencija (EEA) objavlja fotografski natečaj “NATURE@work”. Prijavitelji so vabljeni, da s fotografijo izrazijo, kakšne koristi nam prinaša narava. Prijavitelji morajo biti stari najmanj 18 let. Oddati morajo največ pet fotografij a kratkim spremljevalnim tekstom. Izbrani bodo tri najboljši prispevki v...več »
12.07.2017
Ob ukinitvi stroškov gostovanja v mobilnih omrežjih v EU, Evropski parlament objavlja fotografski natečaj na Instagramu! Sodelujoči morajo deliti svoje poletne fotografije iz Evrope, ki prikazujejo najlepše kotičke, najbolj zabavne trenutke ali najbolj presenetljive stvari, ki so jih odkrili. Najboljši posnetki bodo...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 213
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih