Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

07.07.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje...več »
24.06.2020
Podporni center SALTO za participacijo in informiranje predstavlja novo zbirko več kot 300 virov o participaciji mladih, medijski pismenosti in kritičnemu mišljenju ter promociji in dosegu. Zbirko bodo stalno posodabljali in in dopolnjevali. Dostopna je na: https://participationpool.eu/.  več »
23.06.2020
Evropska komisija je 15. junija objavila spletno stran https://reopen.europa.eu/en, interaktivno orodje, ki ponuja evropskim državljanom informacije o načrtovanju njihovih potovanj v Evropi in ob tem poskrbeti za svoje zdravje in varnost. Informacije so na voljo v 24 jezikih in so stalno posodabljane. To je del načrta...več »
17.06.2020
Evropska pisarna Eurodesk je izdala pregled dosežkov mreže Eurodesk in aktivnosti nacionalnih partnerjev Eurodesk v letu 2019. Vključena so področja informiranja in doseganja mladih, komunikacijske in promocijske aktivnosti in partnerstva na področju informiranja. Publikacija je na voljo na:...več »
13.05.2020
Evropska komisija je objavila razpis v okviru programa Erasmus+ z naslovom European Youth Together. Ta pobuda, predvidoma v obsegu 5 milijonov evrov. bo podpirala evropske mladinski mreže na lokalnih ravneh. Pobud je nastala kot odziv na krizo koronavirusa, v kateri so mnogi mladi ostali izolirani od svojih vrstnikov in...več »
12.05.2020
V celotnem času krize virtualne izmenjave Erasmus+ še naprej ponujajo mladim, izobraževalcem in mladinskim delavcem prostor za relevantno medkulturno izmenjavo. Ponujajo prostore za spletni dialog, gradnjo mostov med skupnostmi in državami, vzdrževanje človeške povezanosti v času socialne distance in konkreten in...več »
06.05.2020
Evropski mladinski projekt, EYE, ki bi moral letos potekati v Evropskem parlamentu v Strasbourgu konec maja, je bil preložen zaradi pandemije bolezni Covid-19, zaradi česar so objavili posebno različico dogodka na spletu. Ž Vabijo strokovnjake_inje, aktiviste_ke in odločevalce_ke, da se jim pridružite v spletnem pogovoru,...več »
05.05.2020
Predstavnike mladinskega sektorja in druge zainteresirane deležnike vabimo na predstavitev Evropske strategije za mlade 2019-2027, ki bo potekal predvidoma 22. junija 2020 v U hotelu (Steklena dvorana) v Ljubljani.Situacijo glede korona virusa podrobno spremljamo. Aktivnost bo izvedena skladno z ustreznimi varnostnimi...več »
23.04.2020
7. cikel Dialoga mladih se je končal z Evropsko mladinsko konferenco, ki je potekala v Zagrebu od 9. do 11. marca 2020. Splošna tema 7. cikla je bila »Ustvarjanje priložnosti za vse«, na katerem je sodelovalo okoli 56.000 mladih iz vse Evrope in prispevalo svoj glas skozi različne aktivnosti, fokusne skupine, delavnice in...več »
17.04.2020
Slovenija v sodelovanju z Evropsko komisijo in državami članicami EU organizira prvi panevropski hackathon, ki bo naslavljal teme razvoja inovativnih rešitev za različne globalne izzive, izhajajoče iz pandemije COVID-19. Potekal bo med 24. in 26. aprilom 2020. Hackathona se lahko udeležite posamezniki in/ali skupine, ki se...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 195
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih