Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

20.06.2018
Svet Evrope je izdal publikacijo o mladih v digitaliziranem svetu, kar je tema, ki v današnjem svetu zbuja veliko zanimanja in pozornosti. Avtorji publikacije želijo vnesti nove perspektive in razumevanja pri vprašanjih, kako se mladi odzivajo na vse priložnosti, ki jih lahko ponudi digitalni prostor in kako lahko je lahko...več »
20.06.2018
Evropska komisija je v okviru pobude »Music Moves Europe« objavila prvi razpis v paketu ukrepov za glasbeni sektor, in sicer razpis za podporo pilotnih programov usposabljanja za mlade strokovnjake v glasbi. Splošni cilj razpisa je podpreti do 10 inovativnih in dolgoročnih pilotnih programov usposabljanja za mlade...več »
20.06.2018
Evropska komisija je leta 2018 prvič uvedla evropsko nagrado za trajnostni razvoj, s katero daje evropskim državljanom, podjetjem in organizacijam priznanje za njihova prizadevanja in ustvarjalnost. Nagrada je namenjena uveljavljanju zglednih primerov pobud, ki cilje trajnostnega razvoja uspešno spreminjajo v konkretne...več »
19.06.2018
Nova kampanja Evropske komisije, namenjena ozaveščanju mladih o koristih in prednostih, ki jih prinaša Evropska unija. Preko petih kratkih filmov kampanja prikazuje, na kakšen način Evropska unija prinaša spremembe v življenja državljanov, kako jim pomaga pri uresničevanju njihovih ambicij in doseganja ciljev. Kampanja...več »
13.06.2018
Mladi filmski ustvarjalci so vabljeni, da se pridružijo natečaju in pokažejo svoj talent na festival kratkega filma in animacij Encounters, ki bo potekal od 25. do 30. septembra 2018. Udeleženci bodo imeli možnost dobiti glavno nagrado v višini 2500£, izpostavljenost v industriji in druge ekskluzivne nagrade. Kratki filmi...več »
13.06.2018
Evropska komisija objavlja natečaj, s katerim vabi blogerje, da napišejo in ustvarijo do tri blog prispevke o projektih, financiranih s strani EU in se tako potegujejo za novinarsko usposabljanje v Bruslju v Belgiji. Prispevki bodo prevedeni v angleščino (če bo to potrebno), objavljeni na spletni strani Evropske komisije...več »
05.06.2018
Si star/a 18 let? Imaš rad/a dogodivščine? Potem se pripravi na raziskovanje Evrope – pridruži se pobudi Evropske unije Discover EU, ki bo 15.000 mladim to poletje omogočila potovanje po Evropo z InterRail vozovnico . Kdo se lahko prijavi? Prijavijo se lahko mladi, ki izpolnjujejo naslednje pogoje: so stari 18 let na dan...več »
05.06.2018
Bi rad/a srečal/a mlade iz Evrope in sosednjih držav? Spoznal/a njihovo vizijo in zgodovino preko izmenjav in razprav? Skupaj oblikoval/a konkretne predloge za mirno prihodnost v in okoli Evrope? Srečanje skupaj s partnerji organizira Francosko-nemški Urad za mladino (FGYO) ob stoletnici konca 1. svetovne vojne....več »
23.05.2018
Leta 2015 je partnerstvo Evropske komisije in Sveta Evrope na področju mladine začelo razvijati Quality Framework for Learning Mobility na področju mladine, katerega namen je ponuditi nasvete organizatorjem aktivnosti učnih mobilnosti, še posebej tistim, ki tovrstne aktivnosti organizirajo prvič.  V tem okviru...več »
10.05.2018
V Franciji vsako leto potekajo prostovoljski tabori, namenjeni ohranjanju narave in kulturne dediščine, velika izbira delovnih taborov je na voljo tudi za poletje 2018. Delovni tabori so namenjeni mladim. Na voljo so tudi druge aktivnosti, kot so usposabljanja, kampusi in animacije.Več informacij o priložnostih...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 274
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih