Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

17.06.2019
Preko fasilitiranih spletnih dialogov, se bodo udeleženci udeležili konstruktivnih razprav z vrstniki iz različnih kultur in držav o posameznih temah skupnega zanimanja. Social Circles ponuja mladim iz Evrope in Južnega Mediterana priložnost izkoristiti kratko, vendar pomembno izkušnjo virtualne izmenjave. Aktivnost poteka...več »
11.06.2019
Evalvacija je namenjena ovrednotenju učinkovitosti, relevantnosti in dodane vrednoste aktivnosti, usmerjenih v zaposlovanje mladih, financiranih s strani pobude za zaposlovanje mladih in drugih relevantnih ukrepov v okviru Evropskega socialnega sklada v obdobju 2014-2018. Naslovila bo tudi komplementarnost in povezave z...več »
11.06.2019
3. junija je bil v sklopu pilotnega projekta Evropske komisije i-Portunus objavljen drugi od treh razpisov za financiranje mednarodne mobilnosti umetnikov. Projekt naj bi s proračunom v višini 1 milijona evrov omogočil do 500 umetnikom, da preživijo od 15 do 85 dni na tujem ter vzpostavijo ali utrdijo medsebojno...več »
11.06.2019
Odločitev za izkušnjo v tujini se pogosto zdi kot velik izziv, sodelovanje pri projektu in življenje v tujini, pa še toliko bolj! Kakorkoli, po prvem koraku se zdi vse mnogo bolj enostavno. Si pripravljen/a na izkušnjo, ki ti bo spremenil/a življenje? Eurodesk Brussels Link je zbral zgodbe mladih, ki predstavljajo, kako...več »
27.05.2019
Izvajalska agencija za mala in srednja podjetja je v okviru programa za konkurenčnost podjetij ter mala in srednja podjetja (COSME) objavila javni razpis, namenjen sofinanciranju posredniških organizacij, ki bodo izvajale program Erasmus for Young Entrepreneurs na lokalni ravni. V tem razpisu za zbiranje predlogov lahko...več »
27.05.2019
Če imate zanimivo idejo, ki bi jo želeli razviti ali dodelati in še ni objavljena, vas Pina Terminal vabi k sodelovanju v natečaju! - Imate idejo za digitalno orodje, ki bi prispevalo k boljšemu sodelovanju državljanov pri odločanju na lokalni, državni, regionalni ali evropski ravni in izboljšalo komunikacijo med...več »
14.05.2019
Pred volitvami v Evropski parlament lahko še preverite svoje znanje o EU in volitvah v Evropski parlament! Objavljena sta dva nova kviza: #EUinmyregion 2019, v katerem lahko sodelujete do 31. avgusta in kviz "TEST your EU knowledge", v katerem si lahko izberete stopnjo - začetniško ali napredno. Vabljeni k...več »
13.05.2019
Youth4Regions je program Evropske komisije, ki pomaga študentom novinarstva in mladim novinarjem, da ugotovijo, kaj EU dela v njihovi regiji. Ponuja priložnost mentorstva uveljavljenih novinarjev iz vaše države in delo s priznanimi novinarji v okviru tedna EU regij. K prijavi ste vabljeni novinarji, stari od 18 do 30 let,...več »
13.05.2019
Nagrade GENE – Global Education Network Europe so namenjene prepoznavanju inovacij v globalnem izobraževanju preko že tretjega podeljevanja nagrad za globalno izobraževanje. Letošnje nagrade se osredotočajo na nove ideje za pobude globalnega izobraževanja, ki fasilitirajo transformativno učenje in odpirajo oči o realnostih...več »
30.04.2019
Obveščamo vas, da smo z današnjim dnem zaprli svoja vrata. Na voljo vam bomo spet v ponedeljek, 6. maja 2019. Vabimo vas, da v vmesnem času informacije in odgovore na svoja morebitna vprašanja poiščete na naši spletni strani, in vam želimo prijetne praznike. Praznični namig: 8. maja 2019 v Ljubljani organiziramo...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 364
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih