Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

18.04.2018
Partnerstvo Sveta Evrope in Evropske komisije je marca objavilo T-Kit 4, izobraževalni priročnik za mladinske delavce in trenerje na temo medkulturnega učenja. Namenjen je boljšemu razumevanju, kaj je medkulturno učenje in kako ga lahko čimbolje izvajajo načrtovanje, izvedbo in evalvacijo izobraževalnih aktivnosti za...več »
18.04.2018
Stranka evropskih socialistov pri Odboru regij objavlja svoj letni fotografski natečaj na temo »Moje socialno mesto«. Amaterski in profesionalni fotografi, stari 18 let in več, prebivalci ene izmed držav članic EU so vabljeni, da oddajo fotografijo, ki prikazuje socialne projekte ali odnose v njihovem mestu. Dostop do...več »
18.04.2018
Izziv #OdetoJoy poteka preko socialnih medijev in je namenjen proslavljanju evropske kulturne dediščine, saj letos poteka Evropsko leto kulturne dediščine. Pri izzivu lahko z ustvarjalnim izražanjem sodelujejo vsi, vključno s šolami. Udeleženci lahko izvedejo originalno Odo radosti skladatelja Ludwiga van Beethovna ali...več »
18.04.2018
Pobuda fundacije Asia-Europe je namenjena podpori mobilnosti umetnikov iz kateregakoli umetniškega žanra (vizualne umetnosti, uprizoritvene umetnosti, film) za oblikovanje mednarodnih aktivnosti, ki vključujejo sodelovanje na dogodkih, mreženjih, raziskavah in sestankih za sodelovanje. Roki za prijave so 25. april, 31. maj...več »
18.04.2018
Namen natečaja je poiskati najbolj inovativne projekte, izdelke, storitve in poslovne modele, ki mlade spodbujajo k celostni participaciji v spreminjajočem se gospodarstvu. Osrednja tema natečaja je »RE:THINK LOCAL« in podpira ideje socialnih inovatorjev, podjetnikov, študentov, oblikovalcev, tehničnih navdušencev, ter...več »
20.03.2018
Evropski vesoljski tabor bo letos potekal od 9. do 16. Avgusta 2018 na Norveškem. Potekal bo v angleščini, namenjen pa je mladim, starim od 17 do 20 let, ki jih zanima vesolje ter imajo ozadje s področij fizike in matematike. Udeleženci bodo izvajali praktične eksperimente in na ta način pridobivali znanje. Rok za prijavo...več »
20.03.2018
Evropska komisija je 1. marca predlagala implementacijo predloga Evropskega parlamenta za uvedbo brezplačne Interrail vozovnice za mlade, ki dopolnijo 18 let. Namen predloga je omogočiti mladim potovanje in raziskovanje Evrope in njene kulture, ne glede na njihovo socialno ali izobrazbeno ozadje. Ta evropska pobuda je v...več »
20.03.2018
UNESCO in Fundacija Goi Peace vabita mlade, stare največ 25 let, da delijo svoje ideje na temo sprememb, ki jih želijo doseči v svoji šolo, na delovnem mestu, državi in v svetu. Esej mora biti dolg največ 700 besed, originalen in še ne objavljen. Zmagovalci bodo prejeli denarne nagrade in priznanja, zmagovalec pa se bo...več »
20.03.2018
Na video natečaj PLURAL+ se lahko prijavijo mladi, stari največ 25 let, z video posnetki na temo migracij, raznolikosti in socialnega vključevanja. Sodelujejo lahko posamezniki ali skupine. Video je lahko posnet v kateremkoli stilu ali žanru (animacija, dokumentarni film, glasbeni video, komedija in je lahko dolg največ 5...več »
14.03.2018
MOVIT v sodelovanju z Društvom za razvijanje prostovoljnega dela vabi mlade na najbolj nori žur daleč naokrog - Laboratorij idej. Dogodek bo potekal med 23. - 25. 3 2018 v Novem mestu, začne pa se takoj po šoli, to je ob 13:00 uri. Vabljeni vsi, ki želijo razvijati svojo ustvarjalnost, zasnovati aktivnosti ter jih ob...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 261
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih