Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

05.02.2018
Evropska komisija objavlja projekt Road Trip, ki je namenjen štirim parom mladih sopotnikov na enomesečnem potovanju od pomladi do poletja 2018, na katerem bodo obiskali vrsto projektov, financiranih s strani EU in poročali o svojih izkušnjah na socialnih medijih. Vsak par bo potoval po eni izmed štirih poti: baltski,...več »
05.02.2018
Evropska komisija je objavila fotografski natečaj Erasmus+. Udeleženci, ki živite v eni izmed držav programa Ustvarjalna Evropa, ste vabljeni, da pošljete originalne fotografije, ki odgovorijo na naslednje vprašanje: “Kaj je plus v program Erasmus+? in ob tem objavite oznako #MyErasmusPlus. Na fotografiji opišite, kaj je...več »
30.01.2018
Eurodesk je izbral novega regionalnega partnerja v gorenjski regiji, in sicer je to Društvo Up iz Jesenic. Društvo UP Jesenice že 10 let izvaja informiranje mladih, zlasti priseljencev, ki se pri vključevanju v slovensko družbo soočajo z velikimi ovirami. Zaradi ključne vloge informiranja pri opolnomočenju mladih na...več »
29.01.2018
Mladinski svet Slovenije (MSS) v sodelovanju z Odejo Škofja Loka razpisuje natečaj »Gremo na svoje!« V okviru natečaja zbirajo prispevke na temo stanovanjske problematike (mladih) v Sloveniji oz. prihodnosti mladih skozi vidik osamosvajanja – odselitve od staršev. Zbirajo prispevke v obliki: fotografije ali risbe, slike,...več »
22.01.2018
Cascais, obmorsko letovišče zahodno od Lizbone, je bilo izbrano za Evropsko prestolnico mladih 2018. To znano portugalsko mesto, v katerem je več kot 40 % prebivalcev starih manj od 35 let, ima veliko za ponuditi!Evropska prestolnica mladih je naziv, ki ga podeljuje Evropski mladinski forum, mesta pa ga prejmejo za obdobje...več »
22.01.2018
Na natečaj ste vabljeni mladi profesionalce in študenti s svojimi predlogi konceptov za video za dvigovanje ozaveščenosti na socialnih medijih. Nasilje nad ženskami je oblika zlorabe, ki se dogaja na vseh ravneh družbe in v vseh državah EU. Kratek video na bi dvigoval ozaveščenost nasilja nad ženskami in spodbujal ljudi,...več »
17.01.2018
Te zanimajo teme vključevanja migrantov? Se sprašuješ kako ustvariti vključujočo in strpno družbo? Ti je blizu kritično mišljenje? Potem si vabljen na Laboratorij idej – eden bo potekal v vzhodni Sloveniji, drugi v zahodni Sloveniji. Na Laboratorij idej so še posebej vabljeni mladi migranti in begunci. Laboratorij idej bo...več »
12.01.2018
Eurodesk Slovenija je leta 2007 vzpostavil mrežo regionalnih partnerjev, ki jo je v letu 2015 razširil in ponovno vzpostavil, ter mrežo okrepil z izvajanjem usposabljanj in srečanj akterjev na področju informiranja. Eurodeskova mreža v Sloveniji deluje s po enim partnerjem v vsaki regiji, z izjemo osrednjeslovenske, kjer...več »
11.01.2018
Spletni portal Voyagerasmus organizira spletni natečaj "The best Erasmus person of 2017," z namenom vključiti Erasmus skupnost v proces izbire osebe, ki bi pooseblja ključne vrednote programa Erasmus+ v letu 2017. Na natečaj se lahko prijavijo osebe, ki: - so sodelovale v vsaj enem Erasmus+ projektu - so na...več »
09.01.2018
V pričakovanju naslednjega Evropskega mladinskega dogodka (EYE2018), Evropski parlament išče nove načine za povezovanje z mladimi državljani. Na natečaj so vabljeni mladi, stari med 18 in 30 let, državljani ali prebivalci Evropske unije. Sodelujejo lahko s svojimi idejami za naslednje vprašanje: “Kako se lahko Evropski...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 247
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih