Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

10.09.2015
Predstavnici organizacije Info ŠKUC in Mladinskega centra Zagorje ob Savi sta se udeležili EURODESK-ovega mednarodnega seminarja na temo online in offline kampanij. Obe omenjeni organizaciji sta regionalni partnerki v mreži EURODESK Slovenija, ki jo sicer sestavlja osem organizacij in institucij. Seminar je med 2. 9. in 5....več »
02.09.2015
Eurodesk je v letošnjem letu osvežil mrežo regionalnih partnerjev, ki se je na prvem srečanju sestala v torek, 25. avgusta. Na srečanju smo bili prisotni predstavniki Eurodeska Slovenija oz. Movita in regionalnih partnerskih organizacij: • Mladinski center Zagorje ob Savi (Zasavska regija) • Celjski mladinski center:...več »
01.09.2015
Od 20. do 21. maja 2016 bo Evropski parlament ponovno odprl svoja vrata tisočim mladih Evropejcev, ki bodo imeli v okviru Evropskega mladinskega dogodka (EYE) edinstveno priložnost srečati se in razpravljati z evropskimi odločevalci. Organizatorji iščejo entuziastične mlade in organizacije, ki želijo sodelovati pri...več »
31.08.2015
Evropska komisija je objavila pregled podatkov o športu v EU. Razlaga, kakšni so nameni športne politike EU, kako lahko šport pripomore k reševanju večjih izzivov, kot so socialno vključevanje in javno zdravje ter kakšne so aktivnosti EU na področju promocije športa. Na voljo so tudi podatki o financiranju športnih...več »
13.08.2015
Kakšna je raven zadovoljstva mladih v Evropi z njihovim življenjem? Oglejte si nekaj zanimivih podatkov o evropskih mladih, kot tudi grafični prikaz, kako zadovoljni so mladi Evropejci s svojim življenjem.  Ob Mednarodnem dnevu mladih, ki ga praznujemo 12. avgusta, je Eurostat na tej spletni strani zbral ključne...več »
10.08.2015
V okviru Ljubljanske mreže info točk-L'MIT, ki je tudi Eurodeskov regionalni partner, je izšel nov zemljevid za mlade popotnike USE-IT Ljubljana! Use-IT vsebuje turistične infromacije za mlade, ki so jih pripravili lokalni mladi. Informacije so nekomercionalne. Brezplačne in aktualne. Več informacij najdeš na:...več »
10.08.2015
12. avgust je po vsem svetu že 16 let zapored dan, namenjen mladim. Združeni narodi so namreč decembra 1999 ta dan razglasili za mednarodni dan mladih, z namenom, da bi se vsako leto razpravljalo o različnih vprašanjih, ki zadevajo mlade ljudi, in opozarjalo na njihovo pomembno vlogo v družbi na splošno. Na ta dan bodo...več »
13.07.2015
Da bi sistematizirali in razširili bazo znanja o obstoječih ovirah za mlade z manj priložnostmi, je Partnerstvo med Svetom Evrope in EU na področju mladine objavilo publikacijo Finding a place in Modern Europe, ki želi premakniti pozornost iz ranljivih skupin na situacije, ki povzročajo ranljivost, iz odgovornosti...več »
13.07.2015
Na Evropski mladinski konvenciji 2015 so bile predstavljene smernice za medkulturni dialog v neformalnem učenju in izobraževalnih aktivnostih, namenjene trenerjem in facilitatorjem, ki izvajajo aktivnosti medkulturnega dialoga. Projekt je izvedlo Partnerstvo Sveta Evrope in EU na področju mladine v partnerstvu s fundacijo...več »
13.07.2015
Partnerstvo Sveta Evrope in EU na področju mladine predstavlja spletno interaktivno orodje, v katerem so zbrana orodja in dobre prakse za boljše prepoznavanje mladinskega dela in neformalnega izobraževanja/učenja na Evropski ravni in nacionalnih ravneh. Vsebuje povezave do uspešnih primerov že implementiranih orodij,...več »
Prikazujem rezultate 181 - 190 od skupno 198
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih