Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Izšel je nov zemljevid USE-IT Ljubljana

07.07.2016

V okviru Ljubljanske mreže info točk – L`MIT je izšel nov zemljevid za mlade popotnike USE-IT Ljubljana. Zemljevid je brezplačen in ponuja nekomercialne informacije, saj so za njegovo vsebino in podobo znova poskrbeli mladi iz lokalnega okolja. Simpatični zemljevid prestolnice skozi aktualne informacije in priporočila mladih popotnikom in ostalim obiskovalcem Ljubljane nudi vse potrebne informacije: priporočila o mestnem dogajanju, najbolj priljubljenih lokacijah domačinov ter ostalih zanimivostih in znamenitostih. Ker je oblikovan kot zloženka s tlorisom, lahko zemljevid deluje tudi kot mestni vodič.

USE-IT deluje kot mreža neodvisnih lokalnih pobud, ki so financirane s strani lokalnih oblasti in delijo vrednote krovne evropske organizacije USE-IT Europe. Turistične informacije za mlade USE-IT so na voljo v več kot štiridesetih mestih po Evropi. Vse lokalne pobude objavljajo brezplačne zemljevide, večina jih ima svojo Facebook stran, nekatere pa imajo tudi svojo spletno stran ali celo pisarno za mlade popotnike.

USE-IT Ljubljana je na voljo v tiskani obliki v TIC Ljubljana, Info centru ŠKUC, ljubljanskih hostelih in lokalih, na spletni strani USE-IT Europe ter kot aplikacija USE-IT za pametne telefone.

Projekt izdelave zemljevida sta sofinancirala Javni zavod Turizem Ljubljana in Mestna občina Ljubljana – Urad za mladino.

Povezava do Facebook strani: https://www.facebook.com/USE.IT.Ljubljana/?fref=ts 
Povezava do spletne strani USE-IT Europe: https://www.use-it.travel/cities/detail/ljubljana/ 
Povezava do aplikacije: https://itunes.apple.com/be/app/use-it/id966475921?mt=8&at=&ct= 


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih