Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Eurodeskovo usposabljanje na temo komuniciranja

19.12.2019

Tjaša Slevec iz Centra za mlade Domžale, regionalnega partnerja Eurodesk, se je v začetku decembra v Vilni udeležila usposabljanja na temo komuniciranja.

Objavljamo kratek intervju z udeleženko usposabljanja:

Kdo si in kaj počneš?
Sem Tjaša Slevec, mladinska delavka v Centru za mlade Domžale. Moje delo je raznoliko in zajema od dela v dnevnem centru, urejanje promocije dogodkov za mlade, priprave promocijskega materiala ... do dela na mednarodnih projektih E+ in ESE.

Kaj je bil "aha" moment aktivnosti?
Pojavilo se je več "aha" trenutkov, predvsem med deljenjem dobrih praks ter na delavnici storytellinga in priprave video vsebin. Eden večjih "AHA" pa je bil primer, da mladi v celoti prevzamejo poročanje z mladinske izmenjave preko FB ali IG in direktno objavljajo, s čimer se jim da tudi večja odgovornost.

Naštej 3 konkretne učinke, ki jih je (bo) aktivnost imela na vas oz. vašo organizacijo?
Na usposabljanju sem dobila nova znanja in ideje s področja priprave vsebin, ki jih bom vključila v svoje delo. - Priprava vsebin s poudarkom na zgodbi (storytelling). - V čim večji meri vključiti mlade v pripravo vsebin. - Pomen dobrih vprašanj za dobro pripravo vsebine ter naj bo kratko in sladko.

Zakaj bi udeležbo na izobraževanjih in usposabljanjih priporočali tudi drugim?
Vedno je zanimivo spoznati primere dobrih praks in načine delovanja drugih organizacij. Prav tako so usposabljanja priložnost, da se poglobi znanje z določenih tem oz. pridobi nova znanja z različnih področij. Hkrati pa so takšne aktivnosti priložnost za obogatitev mreže partnerjev.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih