Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Nagradna igra ob Evropskem dnevu informiranja mladih!

12.04.2019

17. aprila obeležujemo Evropski dan informiranja mladih! Informiranje mladih oz. mladinsko informiranje je pravica mladih do pridobivanja informacij. Tovrstno informiranje mladim omogoča lažje odločanje in doseganje želenih ciljev, izboljšuje kakovost njihovih življenj, pri njih spodbuja mobilnost, avtonomnost in družbeno vključenost.

Pomembno je, da je na voljo čim večji možni izbor informacij, tako da lahko mladi sami izberejo najustreznejšo in se odločijo, kako jo bodo uporabili glede na njihovo specifično situacijo. Cilj kampanje v okviru Evropskega dneva informiranja mladih, v kateri sodeluje tudi ljubljanski regionalni partner Eurodesk ŠKUC, je odkriti, katera informacija je tista, ki je mladim pomagala, jih usmerila, naučila ali odkrila nekaj novega! 

V okviru kampanje organizirajo nagradno igro in vabimo k sodelovanju! Mladi naj delijo, katera informacija je vplivala na njih, zakaj in komu jo priporočajo. Zraven priloži fotografijo, ki te na to informacijo spominja in nam jo pošlji na info.skuc@lmit.org. Prispevki in fotografije bodo objavljeni na Facebook in Instagram profilu mreže L’MIT, da jo bo videlo čim večje število mladih. Nato pa bodo tistim, katerih fotografija bo dosegla največje število všečkov ali komentarjev, podelili nagrade!

Rok za sodelovanje je 17. april 2019!


Več ...


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih