Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Okrepljeno svetovanje pred prijavnima rokoma v programa Erasmus+: Mladi v akciji in ESE

14.01.2019
Okrepljeno svetovanje pred prijavnima rokoma v program Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota

Z 8. januarjem se je začelo obdobje okrepljenega svetovanja za prijavitelje projektov v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota.

Okrepljeno svetovanje bo trajalo do zaključka obeh prijavnih rokov. Okrepljeno svetovanje pomeni, da smo vam po telefonu na voljo ne le od 13. do 15. ure, ampak tudi med 10. in 12. uro. 

Na nacionalni agenciji vam nudimo svetovanje za prijavo projektov, ki obsega: 

Po telefonu (01 / 430 47 47) smo vam na voljo za individualno svetovanje za prijavo vsak delovnik od 13. do 15. ure, štiri tedne pred vsakim prijavnim rokom pričnemo z okrepljenim svetovanjem in takrat smo vam 3 tedne izključno za svetovanje za prijavo projektov na voljo nekoliko dlje, in sicer tudi dopoldne od 10. do 12. ure. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom svetovanje za prijavo projektov ni več mogoče, na voljo pa smo za vprašanja, povezana z morebitnimi tehničnimi težavami pri izpolnjevanju ali oddaji prijavnic.

Na vaša vprašanja ves čas odgovarjamo tudi preko elektronske pošte (info@movit.si). Na prispelo pošto ponavadi odgovorimo še isti delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. 

Nudimo tudi osebno svetovanje za nove prijavitelje projektov (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih dveh letih niso bile uspešne pri prijavi posamezne vrste aktivnosti v program Erasmus+: Mladi v akciji ali program Evropska solidarnostna enota). 

Ne glede na zgornjo opredelitev pa nudimo osebno svetovanje neformalnim skupinam mladih, ki bodo prijavljale projekt v okviru organizacije, ki ne izpolnjuje zgornjega kriterija, in skladno s prednostnimi usmeritvami za leto 2019 tudi organizacijam, ki delajo z mladimi s posebnimi potrebami, torej motnjami v duševnem (intelektualne in kognitivne motnje, motnje pri učenju), telesnem, čutilnem ali drugem razvoju.

Svetovanje izvajamo v prostorih Nacionalne agencije, zanj se lahko dogovorite preko elektronske pošte info@movit.si, tako da nam pošljete kratek opis projekta in vprašanja/dileme, ki jih želite razrešiti na svetovalnem srečanju. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom osebno svetovanje ni več mogoče, zato si termin zagotovite pravočasno.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih