Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Vabilo na Eurodeskovo usposabljanje za izvedbo delavnic za spodbujanje mladih k udeležbi na volitvah v Evropski parlament, 21.-22. maj 2018, City hotel, Ljubljana

24.04.2018

Eurodeskovo usposabljanje za izvedbo delavnic na temo spodbujanja mladih k udeležbi na volitvah v Evropski parlament zaradi preostalih dodatnih mest odpiramo širše za predstavnike mladinskih organizacij in organizacij, ki se ukvarjajo z informiranjem mladih. Prvotno je bilo usposabljanje zaprto za regionalne partnerje Eurodesk, zato ne zamudite te priložnosti!

Namen usposabljanja je izvajalce delavnic ustrezno opremiti tako z vsebinskimi kot metodološkimi znanji za izvedbo delavnic za spodbujanje mladih k udeležbi na volitvah v Evropski parlament v letu 2019. Ker je letošnje usposabljanje daljše, dvodnevno, bomo lahko naslovili tudi nekaj scenarijev možnih izzivov pri izvedbi delavnice, ter podrobneje spoznavali možnosti za prilagoditev metod, ki jih lahko uporabimo, da se uspešno soočimo s temi izzivi.

Z udeležbo na usposabljanju se izvajalci zavežejo, da bodo v prvi polovici 2019 izvedli po tri delavnice v svojem lokalnem okolju (v šolah, mladinskih centrih, dijaških domovih itd…) ter se predhodno dogovorili za izvedbo. Za izvedbo delavnic bodo izvajalcem povrnjeni stroški v višini 150 evrov (50 evrov na delavnico) neto.

Usposabljanje bosta vodila Simona Muršec in Sašo Kronegger.

Eurodesk Slovenija bo udeležencem pokril stroške namestitve, prehrane in programske stroške.

Rok za prijavo je 4. maj 2018!

Prijavnica
Vabilo


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih