Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Eurodeskovo usposabljanje za izvedbo delavnic za spodbujanje mladih k udeležbi na volitvah v Evropski parlament, 21.-22. maj 2018, City hotel, Ljubljana

24.04.2018

Eurodeskovo usposabljanje za izvedbo delavnic na temo spodbujanja mladih k udeležbi na volitvah v Evropski parlament je potekalo v Ljubljani od 21. do 22. maja.

Namen usposabljanja je bil izvajalce delavnic ustrezno opremiti tako z vsebinskimi kot metodološkimi znanji za izvedbo delavnic za spodbujanje mladih k udeležbi na volitvah v Evropski parlament v letu 2019. Naslovili smo tudi nekaj scenarijev možnih izzivov pri izvedbi delavnice, ter podrobneje spoznavali možnosti za prilagoditev metod, ki jih lahko uporabimo, da se uspešno soočimo s temi izzivi. Z udeležbo na usposabljanju se se izvajalci zavezali, da bodo v prvi polovici 2019 izvedli po tri delavnice v svojem lokalnem okolju (v šolah, mladinskih centrih, dijaških domovih itd…) ter se predhodno dogovorili za izvedbo. Za izvedbo delavnic bodo izvajalcem povrnjeni stroški v višini 150 evrov (50 evrov na delavnico) neto. Usposabljanje sta vodila Simona Muršec in Sašo Kronegger.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih