Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Virtualne izmenjave Erasmus+ : usposabljanje za voditelje medkulturnih spletnih debat, oktober-december 2018

20.10.2018

Pilotni projekt virtualne izmenjave ERASMUS+ je namenjen mladim, starim od 18 do 30 let iz evro-sredozemske regije, ki želijo sodelovati v medkulturnih spletnih debatah. Projekt nudi mladim z različnimi ozadji priložnost razvijati spretnosti, potrebnih za parlamentarne razprave in podporo pri razvoju pomembnih kompetenc, kot so kritično mišljenje, strukturiranje in predstavitev argumentov, medkulturno ozaveščanje, delo v ekipi in spretnosti komuniciranja v angleščini.

Usposabljanje za mlade voditelje debatnih ekip poteka preko šesturnega spletnega usposabljanja, kjer mladi pridobijo ključne kompetence za vodenje in izvajanje debat, kot so vodenje ekipe, empatija, retorične in diplomatske spretnosti.

Voditelji bodo odgovorni za sestavo šest do dvanajst članskih ekip in jih pripraviti na spletno debato. V okviru spletne debate bodo lahko moderirali en del debate, po zaključku pa prejeli certifikat. Člani debatnih ekip ne potrebujejo izkušenj v debatah, le zanimanje za spoznavanje ljudi z različnimi ozadji ter učenje debatiranja in izražanje svojih idej.

Spletni video, kjer je predstavljen projekt, si lahko ogledate tukaj
Več informacij o projektu je na voljo tukaj.
Prijavnica je na voljo tukaj.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih