Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Obvestilo o poteku postopkov za sklenitev sporazumov za nepovratna sredstva med NA in upravičenci za sofinanciranje vlog v okviru programa Evropska solidarnostna enota

23.05.2019
Obvestilo o poteku postopkov za sklenitev sporazumov za nepovratna sredstva med NA in upravičenci za sofinanciranje vlog v okviru programa Evropska solidarnostna enota

Upravičence, ki so v skladu s sklepi o izboru in sofinanciranju vlog objavljenimi 18. 4. 2019 upravičeni do nepovratnih sredstev iz programa Evropska solidarnostna enota za sofinanciranje odobrenih vlog prijavljenih na prvi prijavni rok (13. februar 2019), obveščamo, da je prišlo do podpisa pogodbe o izvajanju decentraliziranih aktivnosti (Delegacijski sporazum) za programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota med Nacionalno agencijo MOVIT in Evropsko komisijo.

To pomeni, da bo NA nadaljevala s postopki za podpis sporazumov za nepovratna sredstva med NA in upravičenci. Skladno s tem bodo upravičencem do konca tedna v podpis posredovani sporazumi za nepovratna sredstva. 

Projekti, upravičeni do sofinanciranja, so najpomembnejši glasniki programa Evropska solidarnostna enota in njegovih učinkov, zato vse upravičence pozivamo, da tudi s svojimi komunikacijskimi aktivnostmi prispevajo k zagotavljanju kar največje vidnosti njihovih aktivnosti in s tem tudi programa.

Pri tem želimo vse upravičence aktivno podpreti tudi na NA, zato vam bomo, tako kot za program Erasmus+, tudi za Evropsko solidarnostno enoto, skupaj s podpisanimi sporazumi poslali promocijsko zastavo programa.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih