Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Razpis za zunanje ocenjevalce MOVIT v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota

02.12.2019

Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za:

1. ocenjevanje vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji;
2. ocenjevanje vlog za pridobitev znaka kakovosti, vlog projektov ter končnih poročil v programu Evropska solidarnostna enota.


Razpis je namenjen najširšemu krogu posameznikov s strokovnim poznavanjem sociologije mladine, prostovoljstva, mladinskega sektorja, mladinskih politik ter mladinskega dela v slovenskem in širšem evropskem okolju, solidarnosti, socialnega vključevanja, civilne družbe in EU programov tako z vidika teorije in prakse kot tudi z vidika zakonodaje.

Kandidati lahko izberejo oba programa in posamezno področje (ključni ukrep oz. akcijo) in s tem kandidirajo za uvrstitev na seznam ocenjevalcev posameznega programa oziroma področja.

POSTOPEK PRIJAVE:

Poleg izpolnjenega spletnega prijavnega obrazca morajo kandidati predložiti še:

  • življenjepis Europass (več informacij najdete na www.europass.si), iz katerega bodo jasno razvidne zahtevane kompetence in druga pomembna znanja, ki dokazujejo ustreznost kandidat-ke/a;
  • spremni dopis s podpisano izjavo, s katero potrjujejo navedene podatke iz spletnega vprašalnika ter svoj interes za uvrstitev v bazo ocenjevalcev.

Življenjepis Europass in podpisan spremni dopis kandidati posredujejo, ko izpolnijo spletni obrazec, v zaprti ovojnici z označbo 'razpis za zunanje ocenjevalce', na naslov: MOVIT, Ljubljana Dunajska 5 1000 Ljubljana

Razpis je odprt in rok za predložitev prijave ni določen. Kandidati bodo o rezultatu obveščeni v 14 dneh po prejemu kandidature za uvrstitev v bazo ocenjevalcev ali najkasneje en mesec pred prijavnim rokom, ki je prijaviteljem na voljo za kandidiranje za nepovratna sredstva.

Ocenjevalcem, ki so v bazo ocenjevalcev že uvrščeni, ni potrebno ponovno oddati prijave.

Razpis je na voljo tukaj.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih