Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Vabilo na delavnico za pridobitev znaka kakovosti v programu Evropske solidarnostne enote

11.09.2018

24. september 2018, 9:30-14:00

Hiša Evropske unije, konferenčna soba (Dunajska 20, Ljubljana)

Namen delavnice je omogočiti organizacijam, da podrobneje spoznate program Evropska solidarnostna enota (ESE) ter da se kakovostno pripravite na izpolnjevanje vloge za gostiteljsko in/ali podporno organizacijo. S to delavnico želi Nacionalna agencija spodbuditi večje poznavanje in višjo kakovost projektov ESE, tako na področju prostovoljstva kot pripravništva in delovnih mest.

Delavnica je namenjena tako novim organizacijam, ki jih zanima več informacij o programu Evropska solidarnostna enota in pridobitev znaka kakovosti kot tudi organizacijam z obstoječo akreditacijo za prostovoljstvo, ki pa želijo v kratkem pridobiti znak kakovosti za pripravništva in delovna mesta. Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela. Teoretični del obsega predstavitev programa in znaka kakovosti, praktični del pa delo po skupinah, kjer bomo spoznavali novosti, spremembe in specifike programa ESE ter pregled vloge za znak kakovosti. 

Prijave udeležencev sprejemamo preko elektronskega obrazca, in sicer do četrtka, 20. septembra 2018.

V okviru priprav na pridobitev znaka kakovosti vam priporočamo, da preučite osnovni dokument o programu Evropska solidarnostna enota - Vodnik po programu, ki je dostopen na podstrani Razpisna dokumentacija.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih