Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Kontakt

MOVIT, Ljubljana
Dunajska cesta 5
SI-1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 430 47 47
E-mail: info@movit.si

Davčna št.: 87660407
Matična št.: 1199013001

Najdete nas v 13. nadstropju poslovne stavbe Delo na Dunajski cesti 5 v Ljubljani!

Dosegljivost

DOSEGLJIVOST PREKO E-POŠTE

Odgovarjanje na vprašanja ter svetovanje pred in po prijavi projektov poteka preko elektronske pošte info@movit.si. Na prispelo pošto ponavadi odgovorimo še isti delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. 

DOSEGLJIVOST PO TELEFONU

Zaradi povečanega obsega dela programskih delavcev in nujnosti sledljivosti izvedenih postopkov, uradnih ur po telefonu do nadaljnjega ni. Nacionalna agencija je tako dosegljiva izključno po elektronski pošti.

OSEBNO SVETOVANJE ZA PRIJAVO PREKO APLIKACIJE ZOOM

Če ste novi prijavitelj, se lahko dogovorite za osebno svetovanje (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih dveh letih niso bile uspešne pri prijavi posamezne vrste aktivnosti v program Erasmus+: Mladi v akciji).

Ne glede na zgornjo opredelitev pa nudimo osebno svetovanje neformalnim skupinam mladih, ki bodo prijavljale projekt v okviru organizacije, ki ne izpolnjuje zgornjega kriterija, in skladno s prednostnimi usmeritvami za leto 2020 tudi organizacijam, ki delajo z mladimi s posebnimi potrebami, torej motnjami v duševnem (intelektualne in kognitivne motnje, motnje pri učenju), telesnem, čutilnem ali drugem razvoju).

Osebno svetovanje poteka preko spletne aplikacije Zoom po vnaprej dogovorjenem terminu. Za prijavo na osebno svetovanje vas prosimo, da nam pošljete opis vaše projektne ideje in konkretna vprašanja, ki se vam zastavljajo ob pisanju projekta. Prošnjo za osebno svetovanje z opisi projektnih idej in vprašanji pošljite na info@movit.si.

Po potrebi bomo organizirali skupinsko Zoom svetovanje.

Tri dni pred prijavnim rokom bomo za tehnična vprašanja pri oddaji prijavnice na voljo po telefonu tako v dopoldanskem kot popoldanskem času, in sicer od 10. do 12. ure ter od 13. do 15. ure.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih