Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Kontakt

MOVIT, Ljubljana
Dunajska cesta 5
SI-1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 430 47 47
E-mail: info@movit.si

Davčna št.: 87660407
Matična št.: 1199013001

Najdete nas v 13. nadstropju poslovne stavbe Delo na Dunajski cesti 5 v Ljubljani!

Uradne ure

DOSEGLJIVOST PO TELEFONU: 01/430 47 47

Uradne ure za sprejemanje telefonskih klicev so vsak delovnik od 13. do 15. ure.

Štiri tedne pred vsakim prijavnim rokom pričnemo z okrepljenim svetovanjem in takrat smo vam 3 tedne izključno za svetovanje za prijavo projektov na voljo nekoliko dlje, in sicer vsak delovnik od 10. do 12. ure in od 13. do 15. ure. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom svetovanje za prijavo projektov ni več mogoče, na voljo pa smo za vprašanja, povezana z morebitnimi tehničnimi težavami pri izpolnjevanju ali oddaji prijavnic.

DOSEGLJIVOST PREKO E-POŠTE: info@movit.si 

Odgovarjanje na kakršnakoli vprašanja ter svetovanje pred in po prijavi projektov ves čas poteka tudi preko elektronske pošte. Na prispelo pošto ponavadi odgovorimo še isti delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. 

OSEBNO SVETOVANJE V PROSTORIH NACIONALNE AGENCIJE: Dunajska 5, Ljubljana

Prvim prijaviteljem v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota (kot nove prijavitelje v program štejemo vse organizacije ali skupine mladih, ki v zadnjih dveh letih niso bile uspešne pri prijavi posamezne vrste aktivnosti v program) nudimo tudi osebno svetovanje, za katerega se lahko dogovorite dogovorite preko elektronske pošte info@movit.si in sicer, tako da nam pošljete kratek opis projekta in vprašanja/dileme, ki jih želite razrešiti na svetovalnem srečanju. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom osebno svetovanje ni več mogoče, zato si svoj termin zagotovite pravočasno.

Ne glede na zgornjo opredelitev pa nudimo osebno svetovanje neformalnim skupinam mladih, ki bodo prijavljale projekt v okviru organizacije, ki ne izpolnjuje zgornjega kriterija, in skladno s prednostnimi usmeritvami za leto 2019 tudi organizacijam, ki delajo z mladimi s posebnimi potrebami, torej motnjami v duševnem (intelektualne in kognitivne motnje, motnje pri učenju), telesnem, čutilnem ali drugem razvoju.

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih