Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Kontakt

Oglejte si uradne ure v letu 2018 >>

MOVIT, Ljubljana
Dunajska cesta 5
SI-1000 Ljubljana

Telefon: +386 (0)1 430 47 47
E-mail: info@mva.si

Davčna št.: 87660407
Matična št.: 1199013001

Najdete nas v 13. nadstropju poslovne stavbe Delo na Dunajski cesti 5 v Ljubljani!

Uradne ure

DOSEGLJIVOST PO TELEFONU: 01/430 47 47

Nacionalna agencija bo zaradi lažje organizacije dela tudi v letu 2018 nadaljevala z uradnimi urami za sprejemanje telefonskih klicev, in sicer vam bomo na voljo za kakršnakoli vprašanja vsak delovnik od 13. do 15. ure.

Štiri tedne pred vsakim prijavnim rokom pričnemo z okrepljenim svetovanjem in takrat smo vam 3 tedne izključno za svetovanje za prijavo projektov na voljo nekoliko dlje, in sicer vsak delovnik od 10. do 12. ure in od 13. do 15. ure. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom svetovanje za prijavo projektov ni več mogoče, na voljo pa smo za vprašanja, povezana z morebitnimi tehničnimi težavami pri izpolnjevanju ali oddaji prijavnic.

DOSEGLJIVOST PREKO E-POŠTE: info@mva.si 

Odgovarjanje na kakršnakoli vprašanja ter svetovanje pred in po prijavi projektov ves čas poteka tudi preko elektronske pošte. Na prispelo pošto ponavadi odgovorimo še isti delovni dan, najkasneje pa v roku 3 delovnih dni. 

OSEBNO SVETOVANJE V PROSTORIH NACIONALNE AGENCIJE: Dunajska 5, Ljubljana

Nacionalna agencija bo kot do sedaj še naprej omogočala tudi osebno svetovanje v prostorih nacionalne agencije, za katerega se lahko dogovorite po telefonu ali preko elektronske pošte. V zadnjem tednu pred prijavnim rokom osebno svetovanje ni več mogoče zaradi preobilice elektronske pošte in telefonskih klicev v tem obdobju, zato si svoj termin zagotovite pravočasno. 

Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih