Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Vabilo na konferenco: Mladost je norost, po občini skače, kjer je most, 7. 11. 2019, Brežice

25.10.2019

Datum: 7. november 2019 med 9.00 in 15.00 uro
Lokacija: Mladinski center Brežice

Konferenca je namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin z namenom tesnejšega sodelovanja, izmenjave dobrih praks in medsebojnega učenja.

Na konferenci bomo:

  • predstavili učinke mladinskega dela na mlade in lokalno skupnost,
  • predstavili Evropsko listino o lokalnem mladinskem delu in njeno dodano vrednost za predstavnike in zaposlene na občinah,
  • poročali o rezultatih pilotnega projekta Logbook (sistem za dokumentiranje, vrednotenje in razvoj mladinskega dela), ki so ga v letošnjem letu izvajale občine Brežice, Ljubljana in Novo mesto,
  • identificirali vaše potrebe na področju razvoja in krepitve mladinskega dela v lokalni skupnosti.

Namenjena je županjam in županom, občinskim svetnicam in svetnikom ter uslužbenkam in uslužbencem občin, ki pri svojem delu ukvarjajo s področjem mladih in družbenih dejavnosti.

Zakaj se bodo konference udeležile Patricia iz Občine Brežice, Romana iz Občine Divača in Katarina iz Mestne občine Ljubljana preverite V VABILU.

Prijave zbiramo preko elektronskega obrazca. Rok za prijavo je 31. oktober 2019

Konferenco organiziramo Zavod MOVIT, Urad Republike Slovenije za mladino, Mladinska mreža MaMa, Mladinski svet Slovenije, Občina Brežice, Mestna občina Novo mesto in Mestna občina Ljubljana.

Če imate kakršnakoli vprašanja stopite v stik z nami preko elektronske pošte (info@movit.si) ali telefona (01 430 47 47).


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih