Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

18.04.2018
Cherry on the cake je usposabljanje, ki ga v sodelovanju s SALTO podpornim centrom za jugovzhodno Evropo, organiziramo že sedmo leto zapored. Usposabljanje je odlična priložnost, da poglobite vaše znanje na področju mladinskih izmenjav in razmislite, kako izmenjave naredite še bolj kakovostne. Letos bo posebna pozornost... več »
18.04.2018
Od 12. do 16. marca sva se z sodelavko Mašo podali na 4-dnevni mednarodni trening v Talin, Estonijo, kjer sva sodelovali na Erasmus+ projektu: Project Lab'18. Tam sva skupaj z udeleženci iz šestih držav sklepali nova partnerstva, delili ideje ter si skozi konstruktivne kritike pridobivali nova znanja ter izkušnje na... več »
18.04.2018
Med 12. In 16. februarjem sem se na Finskem v mestu Lappeenranta udeležil treninga Strategies for digital youth work, ki ga je organizirala Finska nacionalna agencija za program Erasmus+ in institut Verke, nacionalni institut za digitalno mladinsko delo, ustanovljen s strani Ministrstva za izobraževanje in kulturo na... več »
16.04.2018
Vabimo vas na nacionalno srečanje projekta strateškega partnerstva nacionalnih agencij na področju socialnega vključevanja, kamor poskušamo vključiti čim več organizacij, ki prihajajo iz območij, kjer projekti programa Erasmus+: Mladi v akciji še ne potekajo. Srečanje je namenjeno predstavnikom organizacij, ki so začetniki... več »
11.04.2018
Objavili smo razpis za prosto delovno mesto programski delavec za razvoj, spremljanje in podporo (M/Ž). Programski delavec oziroma programska delavka bo zaposlen za potrebe izvajanja del in nalog v organizacijski skupini za razvoj, spremljanje in podporo (IREUP).  Rok za prijavo: 20. april 2018 Besedilo... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih