Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

28.05.2018
Med 21. in 25. majem se je delegacija 17 predstavnikov slovenskih občin in organizacij ter institucij, ki se ukvarjajo z mladinskim delom, mudila na študijskem obisku na Švedskem, natančneje v mestu Göteborg, kjer so spoznavali model ter način izvajanja mladinskega dela v tem švedskem mestu in sistem za zagotavljanje... več »
10.05.2018
Dan Evrope, 9. maj, je eden od simbolov Evropske unije, ki ga je Svet Evropske unije sprejel na vrhu v Milanu leta 1986 v spomin na deklaracijo tedanjega francoskega zunanjega ministra Roberta Schumana, predstavljeno 9. maja 1950, v kateri je zapisal svoje zamisli o organizaciji nadnacionalnega gospodarskega sodelovanja v... več »
26.04.2018
Ob 12. uri danes se je zaključil drugi prijavni rok v letu 2018. Upamo, da ste uspešno oddali svoje projekte! Kot nalašč so pred vrati prvomajski prazniki in z njimi zasluženi počitek. Pridružili se mu bomo tudi mi, in sicer bodo naša vrata zaprta vse od 27. aprila do vključno 2. maja 2018. V polnem pogonu bomo tako spet v... več »
19.04.2018
Za mladinsko delo so vprašanja, v čem mladi vidijo smisel, kaj jim povzroča veselje, kaj jih dejansko zanima, ključnega pomena. Živimo v času, ko se v vsakdanji kulturi mladih odpirajo številna vprašanja na področju motiviranosti.  Ali v prostoru mladinskega dela obstajajo možnosti za kompenzacijo primanjkljajev, ki... več »
18.04.2018
Cherry on the cake je usposabljanje, ki ga v sodelovanju s SALTO podpornim centrom za jugovzhodno Evropo, organiziramo že sedmo leto zapored. Usposabljanje je odlična priložnost, da poglobite vaše znanje na področju mladinskih izmenjav in razmislite, kako izmenjave naredite še bolj kakovostne. Letos bo posebna pozornost... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih