Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropski teden mladih
Erasmus+

Erasmus+ Mladi v akciji priporoča ...

15.03.2017
Vse prijavitelje projektov evropske prostovoljske službe obveščamo, da se bodo za projekte evropske solidarnostne enote od vključno 2. prijavnega roka v letu 2017 dalje šteli vsi projekti EVS, ki bodo trajali od 2 do 12 mesecev in bodo prostovoljce EVS izbirali iz spletne baze Evropske solidarnostne enote, ki od decembra... več »
14.03.2017
Letošnji evropski teden mladih bo že deveti zapored, pripravlja pa ga Evropska komisija skupaj z nacionalnimi agencijami evropskega programa Erasmus+: Mladi v akciji. Osrednja tema evropskega tedna mladih 2017 je solidarnost in družbena odgovornost mladih v Evropi, potekal pa bo med 1. in 7. majem 2017. Evropski teden... več »
28.02.2017
Evropska komisija je 28. februarja začela javno posvetovanje izvajanju programa za izobraževanje, usposabljanje, mlade in šport Erasmus+ (za obdobje 2014-2020), kot tudi za njegove predhodnike (Vseživljenjsko učenje, Mladi v akciji, Erasmus Mundus in drugi mendarodni izobraževalni programi). Rezultati posvetovanja bodo... več »
27.02.2017
Movit, nacionalna agencija programa Erasmus+, področje mladina, objavlja razpis za raziskovalca za sodelovanje v projektu »BECOMING PART OF EUROPE, Kako lahko mladinsko delo podpre migrante, begunce in prosilce za azil?« Vloga raziskovalca v omenjenem projektu bo:- pregled nad potekom projekta - sodelovanje pri vodenju... več »
01.02.2017
MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij. Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za... več »
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih