Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

Blog #5: Prostovoljske aktivnosti in zlata vstopnica
22.02.2019
Peti blog na temo učinkov mednarodnih projektov prostovoljstva na mlade in organizacije, je namenjen vpogledu v prve rezultate raziskave, ki je potekala od marca 2017 do novembra 2018. Avtor bloga je raziskovalec Jonathan Roberts, ki je v okviru raziskave spremljal prostovoljce, vključene v različne prostovoljske projekte...več »
Statistika 1. prijavnega roka programa Erasmus+: Mladi v akciji v letu 2019
15.02.2019
Na prvi prijavni rok smo prejeli 87 projektnih vlog v skupni višini 2.244.337 EUR. Razporeditev po posameznih ključnih ukrepih je sledeča: Ključni ukrep 1: 73 projektnih vlog projektov mladinskih izmenjav in mobilnosti mladinskih delavcev v skupni višini 1.391.918 EUR. Ključni ukrep 2: 9 projektnih vlog za projekte...več »
Pridružite se Evropskemu tednu mladih 2019
13.02.2019
Kaj je Evropski teden mladih (ETM)? Evropski tedni mladih, ki od leta 2003 potekajo vsaki dve leti, predstavljajo priložnost za predstavitev  številnih možnosti, ki jih Evropska unija omogoča za mladim, razprave o aktualnih temah za mlade in mladinski sektor ter praznovanju zgodb o uspehih. Aktivnosti, ki jih...več »
Nedostopnost do nadzorne plošče platforme za rezultate projektov Erasmus+
11.02.2019
Obveščamo vas, da bo zaradi nadgradnje sistemskega okolja platforma rezultatov projektov programa Erasmus+ nadzorna plošča za upravičence projektov programa Erasmus+: Mladi v akciji nedostopna med 15. in 19. februarjem 2019. V kolikor načrtujete nujna opravila na platformi, za katera potrebujete dostop do nadzorne...več »
Razpis prostega delovnega mesta: POMOČNIK PROGRAMSKEGA DELAVCA (M/Ž)
07.02.2019
Pomočnik programskega delavca oziroma programske delavke (v nadaljevanju pomočnik programskega delavca) bo zaposlen za potrebe izvajanja del in nalog administrativne in IT podpore upravljanja programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v Sloveniji. Splošni opis del in nalog Sodelovanje v...več »
01.02.2019
Evropska komisija pripravila predlog ukrepov za primer izstopa Velike Britanije brez dogovora. Celotna izjava za javnost je na voljo tukaj, v nadaljevanju pa navajamo del, ki se se nanaša na udeležence aktivnosti programa Erasmus+: Varstvo pravic udeležencev programa Erasmus+ Program Erasmus+ je med najpomembnejšimi...več »
NUJNO OBVESTILO: Prestavitev roka za prijavo projektov v program Erasmus+: Mladi v akciji
31.01.2019
Zaradi tehničnih težav z dostopom in oddajo spletnih prijavnih obrazcev programa Erasmus+ je Evropska komisija odločila, da se rok za oddajo projektov podaljša za teden dni. Novi rok za oddajo projektov je 12. februar 2019 ob 12. uri.  Opravičujemo se vam za nevšečnosti, ki jih nastala situacija povzročila in se...več »
Obvestilo prijaviteljem na prvi prijavni rok: Težave z oddajo prijavnega obrazca
29.01.2019
Pri oddaji prijavnic za Ključni ukrep 1 programa Erasmus+: Mladi v akciji se nekaterim prijaviteljem pojavi sporočilo o napaki pri oddaji prijavnice. Iz Evropske komisije so nam sporočili, da gre za napako v spletni aplikaciji. Svetujemo vam, da preverite pravilnost vnešenih podatkov (število udeležencev ali trajanje...več »
Spletni informativni dan: Projekti sodelovanja na področju izobraževanja in usposabljanja (centralizirani razpis)
25.01.2019
Izvajalska agencija za izobraževanje, avdiovizualno področje in kulturo (EACEA) organizira spletni informativni dan, na katerem bodo predstavili možnosti financiranja, ki so na voljo v okviru centraliziranega razpisa Erasmus+ Ključni ukrepa 3: Podpora reformi politik - Pobude za inovacije v politiki - Evropski v...več »
Razpis za udeležence: Evropska akademija o mladinskem delu
25.01.2019
Želite izvedeti več o trenutnih trendih in razvoju mladinskega dela v različnih državah v Evropi ali na evropski ravni? Ali pa želite izvedeti več o razvitih novih in inovativnih orodij in metodah v mladinskem delu. Ter sodelovati v razmislekih in razpravah z drugimi udeleženci o novih trendih, inovacijah in razvoju na...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 268
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih