Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCEvropska solidarnostna enota

Novice

28.05.2018
Med 21. in 25. majem se je delegacija 17 predstavnikov slovenskih občin in organizacij ter institucij, ki se ukvarjajo z mladinskim delom, mudila na študijskem obisku na Švedskem, natančneje v mestu Göteborg, kjer so spoznavali model ter način izvajanja mladinskega dela v tem švedskem mestu in sistem za zagotavljanje...več »
10.05.2018
Dan Evrope, 9. maj, je eden od simbolov Evropske unije, ki ga je Svet Evropske unije sprejel na vrhu v Milanu leta 1986 v spomin na deklaracijo tedanjega francoskega zunanjega ministra Roberta Schumana, predstavljeno 9. maja 1950, v kateri je zapisal svoje zamisli o organizaciji nadnacionalnega gospodarskega sodelovanja v...več »
26.04.2018
Ob 12. uri danes se je zaključil drugi prijavni rok v letu 2018. Upamo, da ste uspešno oddali svoje projekte! Kot nalašč so pred vrati prvomajski prazniki in z njimi zasluženi počitek. Pridružili se mu bomo tudi mi, in sicer bodo naša vrata zaprta vse od 27. aprila do vključno 2. maja 2018. V polnem pogonu bomo tako spet v...več »
19.04.2018
Za mladinsko delo so vprašanja, v čem mladi vidijo smisel, kaj jim povzroča veselje, kaj jih dejansko zanima, ključnega pomena. Živimo v času, ko se v vsakdanji kulturi mladih odpirajo številna vprašanja na področju motiviranosti.  Ali v prostoru mladinskega dela obstajajo možnosti za kompenzacijo primanjkljajev, ki...več »
18.04.2018
Cherry on the cake je usposabljanje, ki ga v sodelovanju s SALTO podpornim centrom za jugovzhodno Evropo, organiziramo že sedmo leto zapored. Usposabljanje je odlična priložnost, da poglobite vaše znanje na področju mladinskih izmenjav in razmislite, kako izmenjave naredite še bolj kakovostne. Letos bo posebna pozornost...več »
18.04.2018
Od 12. do 16. marca sva se z sodelavko Mašo podali na 4-dnevni mednarodni trening v Talin, Estonijo, kjer sva sodelovali na Erasmus+ projektu: Project Lab'18. Tam sva skupaj z udeleženci iz šestih držav sklepali nova partnerstva, delili ideje ter si skozi konstruktivne kritike pridobivali nova znanja ter izkušnje na...več »
18.04.2018
Med 12. In 16. februarjem sem se na Finskem v mestu Lappeenranta udeležil treninga Strategies for digital youth work, ki ga je organizirala Finska nacionalna agencija za program Erasmus+ in institut Verke, nacionalni institut za digitalno mladinsko delo, ustanovljen s strani Ministrstva za izobraževanje in kulturo na...več »
16.04.2018
Vabimo vas na nacionalno srečanje projekta strateškega partnerstva nacionalnih agencij na področju socialnega vključevanja, kamor poskušamo vključiti čim več organizacij, ki prihajajo iz območij, kjer projekti programa Erasmus+: Mladi v akciji še ne potekajo. Srečanje je namenjeno predstavnikom organizacij, ki so začetniki...več »
16.04.2018
Znani so rezultati 1. prijavnega roka (15. februar) v letu 2018: Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 1Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 2Sklep o izboru in višini sofinanciranja vlog - Ključni ukrep 3 Vsi prijavitelji bodo o odločitvi pisno obveščeni v 30 dneh po...več »
10.04.2018
Leta 2018 bomo vse leto praznovali raznoliko kulturno dediščino Evrope – na nacionalni, regionalni in lokalni ravni ter na ravni EU. Namen evropskega leta kulturne dediščine je čim več ljudi spodbuditi k odkrivanju in doživljanju kulturne dediščine Evrope ter okrepiti občutek pripadnosti skupnemu evropskemu prostoru....več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 191
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih