Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Novice

26.11.2021
Bistvo projekta ni v aktivnostih, ampak v učinkih. Načrtovanje in doseganje učinkov projektov sta pomembni komponenti programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Če tudi vi želite bolje razumeti razlike med cilji, rezultati, učinki in kazalniki, spoznati ter preizkusiti orodja za...več »
25.11.2021
Evropska komisija je 24. novembra objavila razpis in vodnik programa Erasmus+ za leto 2022. Z večjim proračunom v višini skoraj 3,9 milijarde evrov bo program Erasmus+ tudi naslednje leto še naprej podpiral mlade in spodbujal njihovo udeležbo v demokratičnem življenju, s čimer bo znatno prispeval k ciljem evropskega leta...več »
23.11.2021
Predstavljamo vam novo publikacijo Priporočila za prijavitelje in izvajalce projektov s področja vključevanja in raznolikosti, s pomočjo katere lahko vašim trenutnim in bodočim projektom zagotovite vključujoč pristop, ki bo odgovarjal in podprl raznolikost vseh vaših udeležencev. Priporočila, vsebovana v publikaciji, so...več »
16.11.2021
SALTO-YOUTH South East Europe Resource Centre vas vabi k udeležbi na spletnem usposabljanju Evropa in mladi: Kako državljanstvo deluje v evropskem kontekstu, ki je namenjeno mladinskim delavcem in preizpraševanju njihovega razumevanja tematik, povezanih z Evropo in državljanstvom, ter zagotavljanju novih spoznanj in...več »
05.11.2021
Z vami delimo rezultate zadnjega Evropskega tedna mladih, ki je potekal od 24. do 30. maja 2021 in v okviru katerega so se po vsej Evropi zvrstili različni dogodki in srečanja z osrednjim sporočilom "Prihodnost je v naših rokah". Dogodek so tokrat vodila štiri prednostna področja, in sicer: Aktivna...več »
03.11.2021
Obveščamo vas, da je zaradi tehničnih težav prijavni rok za Ključni urep 2 v programu Erasmus+ podaljšan do petka, 5. novembra, do 12:00.Tehnične težave so se pojavile pri prenosu podatkov organizacij v prijavne obrazce, vzrok za njihov pojav pa je po podatkih Evropske komisije bil že odpravljen. Hvala za razumevanje in...več »
28.10.2021
V okviru mreže vzornikov vam ponujamo možnost izvedbe štirih različnih modulov delavnic: Opazuj, izkusi in vključuj – delavnica za ozaveščanje o socialni vključenosti, Destinacija prostovoljstvo - priprava na vzlet – delavnica za ozaveščanje o prostovoljstvu, Oblikuj, premikaj, sodeluj – delavnica o aktivnem evropskem...več »
26.10.2021
Organizacije, ki jih zanima pridobitev znaka kakovosti v programu Evropske solidarnostne enote in akreditacije Erasmus na področju mladine v okviru Ključnega ukrepa 1 programa Erasmus+, vabimo na usposabljanje, ki bo v četrtek, 11. 11. 2021, od 9.00 do 16.00 v City hotelu Ljubljana, Dalmatinova 15, 1000 Ljubljana.Namen...več »
18.10.2021
Evropski parlament je v okviru Evropskega mladinskega dogodka (EYE2021) in v smeri prizadevanj za to, da bi postal bolj dostopen in vključujoč, naročil izvedbo ankete za mlade Flash Eurobarometer. Anketa je bila izvedena v juniju 2021 med več kot 18.000 mladimi, starimi od 16 do 30 let, v vseh 27 državah članicah EU.Anketa...več »
05.10.2021
V septembru je bila objavljena že tretja Eurodeskova mladinska informacijska anketa (Eurodesk Youth Information Survey). Glavni namen ankete in posledične analize njenih rezultatov je boljše razumevanje in vpogled v odnos mladih do različnih kanalov in struktur v družbi, preko katerih jim je omogočeno spoznavanje različnih...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 509
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih