Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

02.12.2019
»Eden od udeležencev naših projektov nam je sporočil, da se je prijavil za delo v mladinskem klubu in ga tudi s pomočjo Youthpass diplome, ki jo je pridobil pri nas, tudi dobil.« Predstavnik organizacije, ki je sodelovala v anketi To je zapis primera dobre prakse uporabe potrdila Youthpass enega od upravičencev, ki so...več »
02.12.2019
Objavljen je razpis za zunanje ocenjevalce programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, z namenom povečanja baze zunanjih ocenjevalcev in sicer za: 1. ocenjevanje vlog projektov in končnih poročil v programu Erasmus+: Mladi v akciji; 2. ocenjevanje vlog za pridobitev znaka kakovosti, vlog projektov...več »
02.12.2019
Izšel je nov priročnik, namenjen povečevanju vidnosti kompetenc, ki jih udeleženci razvijajo v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota. Priročnik je namenjen mladinskim delavcem, trenerjem, mentorjem in vsem drugim, ki sodelujete v programu in bi želeli raziskati področje podpore ozaveščanja in...več »
28.11.2019
Ob zaključku projekta Aware and Active in kampanje #youngtogether je Movit posnel video, v katerem nekaj mladih priseljencev deli svoje izkušnje, kako se počutijo v svojem novem novem okolju in kakšne so njihove možnosti za aktivno vključevanje v novo družbo. Predstavljeni so tudi glavni poudarki projekta in kampanje ter...več »
26.11.2019
Obveščamo vas, da so prijavni obrazci za prijavo projektov mladinskih izmenjav (Ključni ukrep 1), mobilnosti mladinskih delavcev (Ključni ukrep 1), strateških partnerstev (Ključni ukrep 2) in dialoga mladih (Ključni ukrep 3) na 1. prijavni rok (5. februar 2020) programa Erasmus+: Mladi v akciji dostopni na portalu za...več »
25.11.2019
Informativni dan programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota pred 1. prijavnim rokom v letu 2020 bo potekal 7. januarja 2020, med 10:00 in 16:45 uro v Hiši EU v Ljubljani (Dunajska cesta 20). Dogodek je namenjen vsem, ki se želite informirati o: • namenu, ciljih in značilnostih obeh...več »
21.11.2019
Zavod Movit je novembra 2019 izdal publikacijo Miti in resnice o mladinskem delu: učinki lokalnega mladinskega dela, avtorjev izr. prof. dr. Tomaža Deželana in asist. mag. Nine Vombergar s Fakultete za družbene vede Univerze v Ljubljani. Publikacija je pregled literature o tem, kaj je mladinsko delo in kateri so njegovi...več »
06.11.2019
Evropska komisija je objavila razpis za zbiranje predlogov za program Erasmus+ za leto 2020. Skupaj z razpisom za zbiranje predlogov je Komisija objavila tudi Vodnik po programu Erasmus+ v vseh uradnih jezikih EU. V Vodniku najdete vsa pravila in pogoje za vključevanje v program, zato toplo priporočamo, da ga pred...več »
04.11.2019
Si želiš skupaj z drugimi mladinskimi delavci in mladinskimi voditelji razviti pristope in metode, ki bi Evropo približali mladim? Kako lahko Evropo približamo mladim in jih podpremo pri njihovem aktivnem državljanstvu v evropskem okviru? Seminar združuje mladinske delavce in mladinske voditelje iz različnih držav z...več »
25.10.2019
Datum: 7. november 2019 med 9.00 in 15.00 uroLokacija: Mladinski center Brežice Konferenca je namenjena krepitvi podpornih struktur za razvoj mladinskega dela in mladinske politike v lokalnih skupnostih ter mreženju predstavnikov občin z namenom tesnejšega sodelovanja, izmenjave dobrih praks in medsebojnega učenja. Na...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 342
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih