Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Novice

21.07.2017
Vsako leto se v Evropi odvije ogromno mednarodnih mladinskih projektov, ki spreminjajo življenja mladih in v okviru katerih je razvitih nešteto zanimivih aktivnosti, iz katerih se rodijo kakovostni rezultati, izkušnje in znanja. Po končanih projektih pa pogosto nekdo samo še zaključi dokumentacijo, rezultati in fotografije...več »
18.07.2017
Generalni direktorat Evropske komisije za izobraževanje in kulturo (DG EAC) izvaja vrednotenje svoje diseminacijske strategije, katere pomemben del predstavlja tudi platforma projektnih rezultatov programa Erasmus+, ki je namenjena razširjanju in uporabi rezultatov projektov, ki so bili podprti v okviru programa Erasmus+....več »
18.07.2017
Na voljo je novi Vodnik po programu Erasmus + v slovenskem jeziku, v katerega je zdaj vključen korigendum k Vodniku po programu. Dostopen je tukaj. več »
18.07.2017
Prevedli smo Evropsko strategijo usposabljanj na področju mladine, namenjeno podpori razvoju kakovostnega mladinskega dela v Evropi preko krepitve zmogljivosti. Priporočamo v branje! Prevod je dostopen tukaj. več »
13.07.2017
Objavljeni so rezultati drugega prijavnega roka v letošnjem letu, 26. 4. 2017. Rezultate najdete tukaj. Vsi prijavitelji bodo o odločitvi pisno obveščeni v 30 dneh po sprejetju sklepa. več »
05.07.2017
MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij. Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za...več »
05.07.2017
Vabimo vas, da se pred 1. prijavnim rokom v letu 2017 udeležite projektne posvetovalnice, katere namen je:- razjasniti cilje programa Erasmus+: Mladi v akciji ter posameznega Ključnega ukrepa, - predstaviti usmeritve za tekoče leto, - predstaviti in pojasniti merila za upravičenost, - pojasniti vsebinska merila za izbor...več »
21.06.2017
Usposabljanje Europeers, ki se je odvijalo med 24 in 28.5 na Dunaju, je delovalo navdihujoče in inspirativno, saj se je na enem mestu zbralo 25 mladih iz vseh koncev Evrope. Skupno tem mladim je bilo, da so se vsi udeležili evropske prostovoljske službe, nekateri kratkoročnih projektov, drugi dolgoročnih. Druženje je...več »
21.06.2017
Evropska Komisija je marca zagnala PASS (Placement Administration and Support System) – orodje, ki organizacijam pomaga najti najustreznejšega prostovoljca iz programskih držav za njihov projekt. Orodje na podlagi profila prostovoljca ter potreb organizacije in projekta predlaga najbolj primerne kandidate za izbor. Nabor...več »
07.06.2017
Po več kot 18 mesecih usklajevanj številnih deležnikov je 47 držav članic Sveta Evrope sprejelo priporočila na področju mladinskega dela. S tem je najvišji organ Sveta Evrope naredil pomemben korak k večji prepoznavnosti ter priznavanju mladinskega dela in s tem tudi prepoznal pozitivne učinke mladinskega dela in...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 153
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih