Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

14.02.2020
Obveščamo vas, da sta objavljena Vodnika za ocenjvalce za programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota za leto 2020. Vodnika za ocenjevalce nudita uporaben vpogled v navodila in usmeritve, ki jih imajo ocenjevalci pri ocenjevanju projektov, prijavljenih v programa. Vodnik za ocenjevalce projektov za...več »
13.02.2020
Prvi prijavni rok 2020 je za nami! V programu Erasmus+: Mladi v akciji smo skupno prejeli 82 vlog, od tega 61 v ključnem ukrepu 1 (mladinske izmenjave in mobilnost mladinskih delavcev), 12 vlog v ključnem ukrepu 2 (strateška partnerstva) in 9 vlog v ključnem ukrepu 3 (podpora za reformo politik). V programu Evropska...več »
07.02.2020
Namen študijskega obiska je povezati slovenske, hrvaške in litovske predstavnike občin in mladinske delavce in od blizu predstaviti mladinsko delo v Litvi. Udeleženci si bodo ogledali mladinske organizacije in lokalne skupnosti V Litvi, ki so aktivne na področju mladinskega dela. Obiskali bodo mladinske centre tako v...več »
05.02.2020
Namen srečanja je pregledati dosežke preteklih projektov sodelovanja med EU in Zahodnim Balkanom ter raziskati, kaj je potrebno za povečanje učinka in pozitivnih družbenih sprememb ter iskati pot naprej v okviru programov EU na področju mladine po letu 2020. Govora bo med drugim o izzivih, s katerimi se soočajo mladi, in...več »
04.02.2020
Rok za prijavo projektov na prvi prijavni rok v letu 2020 v programa Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota je zaradi tehničnih težav s prijavnicami podaljšan na 11. februar ob 12:00!več »
31.01.2020
Če iščete navdih ali želite izvedeti, kakšni projekt se izvajajo v okviru programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, si jih lahko ogledate na • platformi rezultatov projektov Erasmus +: https://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/projects/;  • Platformi rezutatov projektov Evropska...več »
29.01.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno...več »
28.01.2020
Vabimo vas na enodnevni dogodek »Mladinsko delo z begunci in migranti v programih Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota, ki bo potekal v torek, 11. februarja 2020 v dvorani Slovenskega etnografskega muzeja v Ljubljani.Namen dogodka je organizacijam, ki razmišljajo o razvoju projektov, ki bodo vključevali...več »
23.01.2020
Načrtovanje in doseganje učinkov projektov je pomembna komponenta programov Erasmus+: Mladi v akciji (E+: MvA) in Evropska solidarnostna enota (ESE). Prijavitelje in upravičence omenjenih programov zato vabimo, da se udeležite mednarodnega usposabljanja Impact+: Youth Field, na katerem boste spoznali razlike med cilji,...več »
23.01.2020
Vse, ki želite razvijati svoje kompetence na področju podpore učnemu procesu udeležencev vaših projektov, predvsem pri individualnem delu, vabimo k prijavi na mednarodno usposabljanje One 2 One, ki bo potekalo med 23. in 29. marcem 2020 v Nemčiji. Usposabljanje bo udeležencem ponudilo možnost raziskovanja teme podpore...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 358
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih