Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

29.07.2020
Evropska unija skupaj s svojimi članicami načrtuje varno odpiranje svojih meja, zato ponovno vabimo vse, ki si želite pridobiti nova znanja s področja mladinskega dela, da se prijavite na katero od aktivnosti, ki so na portalu SALTO-YOUTH namenjene slovenskim udeležencem. Če ste v dvomih glede potovanja v tujino, si za...več »
24.07.2020
V četrtek, 16. julija 2020, je bil v okviru partnerstva Europe Goes Local drugi v sklopu letošnjih aktivnosti »Predstavitev dobrih praks – Občina na obisku«. Predstavnice občin Semič, Ljubljana, Divača in Šmartno ob Paki so obiskale Občino Brežice, kjer so jih predstavili prakso participativnega proračuna – Moja skupnost –...več »
24.07.2020
Evropska komisija je izvedla kratko raziskavo, namenjeno zbiranju pogledov udeležencev mobilnostnih projektov v okviru programov Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota na vpliv, ki ga je imel izbruh epidemije na njihove projekte učne mobilnosti. Vprašalnik je bil poslan 57.000 udeležencem različnih vrst mobilnosti,...več »
17.07.2020
Novost v prihodnjem programu (2021-2017) bo med drugim tudi akreditacija organizacij prijaviteljic v Ključni ukrep 1 (mladinske izmenjave, mobilnost mladinskih delavcev idr.), ki bo organizacijam, ki imajo namen in zmogljivost za dolgoročno in stalno izvajanje učnih mobilnosti na področju mladine, omogočila hitrejši...več »
14.07.2020
Te zanimajo inovacije in digitalizacija v mladinskem delu? Bi skupaj z drugimi mladinskimi delavci radi odkrili novo orodje za inovacije praks v mladinskem delu? Usposabljanje InnoCamp je zasnovano tako, da spodbuja in podpira mladinske organizacije pri inovaciji svojih storitev za mladinsko delo in jim dodaja digitalno...več »
13.07.2020
Obveščamo vas, da smo danes objavili rezultate 2. prijavnega roka programov Erasmus+: Mladi v akciji in Evropska solidarnostna enota v letu 2020, ki so dostopni na spodnjih povezavah. Erasmus+: Mladi v akciji Evropska solidarnostna enota več »
11.07.2020
Spletna enciklopedija nacionalnih mladinskih politik Youth Wiki je izčrpna zakladnica podatkov o nacionalnih strukturah, politikah in ukrepih za mlade iz 29 evropskih držav. Youth Wiki je namenjen z dokazi podprtemu oblikovanju politik in ukrepov. Podatki so zbrani v 10 poglavjih, kar omogoča hitro in pregledno...več »
10.07.2020
Dolgoročno mednarodno usposabljanje, kombinacija spletnih srečanj in rezidenčnega usposabljanja v Ljubljani, oktober-december 2020. Cherry on the cake je usposabljanje, ki ga v sodelovanju s podpornim centrom SALTO za jugovzhodno Evropo organiziramo že deveto leto zapored. Usposabljanje je odlična priložnost, da izkusite...več »
08.07.2020
Z namenom odziva Evropske unije in programa Erasmus+: Mladi v akciji na omilitev posledic korona krize, Evropska komisija v sodelovanju z državami članicami ter Nacionalnimi agencijami programa pripravlja dodaten razpis za strateška partnerstva v programu Erasmus+: Mladi v akciji. Gre za dodaten razpis v okviru Ključnega...več »
07.07.2020
Vabljeni na predavanje mednarodno priznanega strokovnjaka s področja strateškega komuniciranja Craiga Dwyerja o uporabi socialnih medijev kot učinkovitega orodja za doseganje in vplivanje na ciljno občinstvo z vidikov ozaveščanja sporočila, spodbujanja smiselnega angažmaja in tudi merjenja sporočilnega učinka. Predavanje...več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 401
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih