Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiInfo servis EurodeskSALTO SEE RCMladinstival 2017

Novice

20.09.2017
Iniciativa za ustanovitev Evropske solidarnostne enote (ESE) je bila javnosti predstavljena pred enim letom. Od lanskega decembra imajo mladi iz celotne Evrope možnost registracije v sistem Evropske solidarnostne enote, kar jim omogoča sodelovanje v solidarnostnih akcijah in aktivnostih. Eden od programov, ki mladim...več »
13.09.2017
MOVIT, Nacionalna agencija programa E+: Mladi v akciji, v sklopu mednarodnega projekta na temo socialnega vključevanja, v katerega je vključenih 13 nacionalnih agencij, organizira projekt, osredotočen na mlade z depriviligiranih območij. Cilj projekta je podpreti in omogočiti organizacijam, ki delujejo z mladimi ali za...več »
29.08.2017
Program Erasmus+ in njegovi predhodniki so v 30 letih izvajanja botrovali nastanku številnih uspešnih zgodb. Na žalost ne moremo predstaviti vseh, smo pa v sodelovanju z Evropsko komisijo in CMEPIUS-om zbrali osebne izkušnje sodelovanja v programu sedmih znanih in uspešnih Slovencev. Med njimi so ministrica dr. Maja...več »
10.08.2017
Kot vsako leto smo tudi letos pred zadnjim prijavim rokom v tem letu za vas pripravili vse pomembne informacije, ki naj vam služijo kot vodilo pri pripravi projektov na naslednjem in hkrati zadnjem letošnjem prijavnem roku. Vabljeni k ogledu!več »
21.07.2017
Vsako leto se v Evropi odvije ogromno mednarodnih mladinskih projektov, ki spreminjajo življenja mladih in v okviru katerih je razvitih nešteto zanimivih aktivnosti, iz katerih se rodijo kakovostni rezultati, izkušnje in znanja. Po končanih projektih pa pogosto nekdo samo še zaključi dokumentacijo, rezultati in fotografije...več »
18.07.2017
Generalni direktorat Evropske komisije za izobraževanje in kulturo (DG EAC) izvaja vrednotenje svoje diseminacijske strategije, katere pomemben del predstavlja tudi platforma projektnih rezultatov programa Erasmus+, ki je namenjena razširjanju in uporabi rezultatov projektov, ki so bili podprti v okviru programa Erasmus+....več »
18.07.2017
Na voljo je novi Vodnik po programu Erasmus + v slovenskem jeziku, v katerega je zdaj vključen korigendum k Vodniku po programu. Dostopen je tukaj. več »
18.07.2017
Prevedli smo Evropsko strategijo usposabljanj na področju mladine, namenjeno podpori razvoju kakovostnega mladinskega dela v Evropi preko krepitve zmogljivosti. Priporočamo v branje! Prevod je dostopen tukaj. več »
18.07.2017
V času od 28.5. - 3.6. sem se v Budimpešti udeležil usposabljanja za mladinske delavce z naslovom One 2 One, ki je bil namenjen krepitvi učnega procesa pri individualnemu delu z mladimi. Usposabljanje je o obravnavani temi ponudilo znanje, kopico uporabnih metod, čas za njihovo preizkušanje in stalno refleksija dogajanja....več »
13.07.2017
Objavljeni so rezultati drugega prijavnega roka v letošnjem letu, 26. 4. 2017. Rezultate najdete tukaj. Vsi prijavitelji bodo o odločitvi pisno obveščeni v 30 dneh po sprejetju sklepa. več »
Prikazujem rezultate 1 - 10 od skupno 159
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih