Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Novice

10.08.2017
Kot vsako leto smo tudi letos pred zadnjim prijavim rokom v tem letu za vas pripravili vse pomembne informacije, ki naj vam služijo kot vodilo pri pripravi projektov na naslednjem in hkrati zadnjem letošnjem prijavnem roku. Vabljeni k ogledu!več »
21.07.2017
Vsako leto se v Evropi odvije ogromno mednarodnih mladinskih projektov, ki spreminjajo življenja mladih in v okviru katerih je razvitih nešteto zanimivih aktivnosti, iz katerih se rodijo kakovostni rezultati, izkušnje in znanja. Po končanih projektih pa pogosto nekdo samo še zaključi dokumentacijo, rezultati in fotografije...več »
18.07.2017
Generalni direktorat Evropske komisije za izobraževanje in kulturo (DG EAC) izvaja vrednotenje svoje diseminacijske strategije, katere pomemben del predstavlja tudi platforma projektnih rezultatov programa Erasmus+, ki je namenjena razširjanju in uporabi rezultatov projektov, ki so bili podprti v okviru programa Erasmus+....več »
18.07.2017
Na voljo je novi Vodnik po programu Erasmus + v slovenskem jeziku, v katerega je zdaj vključen korigendum k Vodniku po programu. Dostopen je tukaj. več »
18.07.2017
Prevedli smo Evropsko strategijo usposabljanj na področju mladine, namenjeno podpori razvoju kakovostnega mladinskega dela v Evropi preko krepitve zmogljivosti. Priporočamo v branje! Prevod je dostopen tukaj. več »
18.07.2017
V času od 28.5. - 3.6. sem se v Budimpešti udeležil usposabljanja za mladinske delavce z naslovom One 2 One, ki je bil namenjen krepitvi učnega procesa pri individualnemu delu z mladimi. Usposabljanje je o obravnavani temi ponudilo znanje, kopico uporabnih metod, čas za njihovo preizkušanje in stalno refleksija dogajanja....več »
13.07.2017
Objavljeni so rezultati drugega prijavnega roka v letošnjem letu, 26. 4. 2017. Rezultate najdete tukaj. Vsi prijavitelji bodo o odločitvi pisno obveščeni v 30 dneh po sprejetju sklepa. več »
05.07.2017
Vabimo vas, da se pred 1. prijavnim rokom v letu 2017 udeležite projektne posvetovalnice, katere namen je:- razjasniti cilje programa Erasmus+: Mladi v akciji ter posameznega Ključnega ukrepa, - predstaviti usmeritve za tekoče leto, - predstaviti in pojasniti merila za upravičenost, - pojasniti vsebinska merila za izbor...več »
30.06.2017
Usposabljanje z naslovom Power of Positivity je potekalo od 15. do 18. maja 2017 v majhnem kraju Bray, južno od Dublina. Usposabljanja se je udeležilo 23 oseb iz 9 držav EU. Power of Positivity (POP) je mladinskim delavcem nudila priložnosti za razvoj Erasmus+ mladinskih izmenjav, v osnovi za projekte na področju promocije...več »
30.06.2017
Na treningu »Passion for learning- Training Course on how to support young people better in their learning process"« mi je bilo všeč, da smo udeleženci imeli prostor za izmenjavo naših dosedanjih izkušenj in znanj, hkrati pa smo imeli veliko časa za refleksijo, ki se je izkazala kot ključna. Teorijo, ki smo jo...več »
Prikazujem rezultate 511 - 520 od skupno 669
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih