Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Prijavnice za rok 1. 10. 2015!

03.08.2015

Obveščamo vas, da smo na podstrani Razpisna dokumentacija danes objavili angleške obrazce, veljavne za prijavo projektov na 3. letošnji prijavni rok, ki bo 1. oktobra 2015!

Obrazce lahko izpolnjujete tudi v slovenskem jeziku. Slovenske različice obrazcev bomo objavili, takoj ko bodo te na voljo. 

Tehnična informacija za prijavitelje v zvezi z novimi prijavnimi obrazci 

Tehnična služba EK nas je obvestila, da so uporabniki zaznali težave pri odpiranju elektronskih obrazcev z zadnjo različico Adobe Acrobat Readerja (Version 2015.008 (15.8)), medtem ko odpiranje s predzadnjo različico (15.7) poteka brez težav, zato je to trenutno najhitrejša pot za odpravo težave z odpiranjem.

Adobe help-desk je zagotovil, da bo v kratkem na voljo Hotfix za verzijo 15.8, ki pa se ga ne bo dalo namestiti s siceršnjim postopkom »Preveri posodobitve«, temveč ga boste morali ročno prenesti s spletne strani Adobe, vse dokler Adobe ne bo objavil nove različice Adobe Readerja, v katero bo Hotfix že integriran. (Pozor, nova različica Adobe Readerja bo izšla šele oktobra, zato priporočamo, da ne čakate nanjo.)

Napaka, ki se pojavi pri odpiranju, je sledeča:

"The form cannot be opened. Please contact your National Agency's helpdesk for further information." 


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih