Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Moja izkušnja: »Passion for learning- Training Course on how to support young people better in their learning process"«, 25. – 31. 5. 2017, Sigulda, Latvija

30.06.2017

Na treningu »Passion for learning- Training Course on how to support young people better in their learning process"« mi je bilo všeč, da smo udeleženci imeli prostor za izmenjavo naših dosedanjih izkušenj in znanj, hkrati pa smo imeli veliko časa za refleksijo, ki se je izkazala kot ključna.

Teorijo, ki smo jo pridobili tekom treninga, smo imeli možnost preizkusiti preko dveh aktivnih vaj, ki smo jo izvedli v parih. Pri prvi vaji smo bili primorani skupaj sodelovati, se zorganizirati in narediti skupen produkt. Pri drugi pa smo morali v paru organizirati delavnico, v kateri smo se sami znašli v vlogi facilitatorja.

Medkulturna skupina se je v zelo kratkem času zelo povezala, tudi zaradi dobre zasnove uporabe spoznavni vaj, energizerjev in izkušenih trenerjev, ki sta ves čas držala varen prostor, hkrati pa s svojim humorjem in glasbo dosegla sproščeno vzdušje.

 Marina Mrak


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih