Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Cherry on the cake - mladinska izmenjava v kontekstu dolgoročnega dela s skupinami mladih

05.08.2020

Dolgoročno mednarodno usposabljanje, kombinacija spletnih srečanj in rezidenčnega usposabljanja v Ljubljani, oktober-december 2020.

Cherry on the cake je usposabljanje, ki ga v sodelovanju s podpornim centrom SALTO za jugovzhodno Evropo organiziramo že deveto leto zapored. Usposabljanje je odlična priložnost, da izkusite primer dolgoročnega dela s skupino mladinskih delavcev iz vse Evrope, poglobite vaše znanje na področju mladinskih izmenjav in jih naredite še bolj kakovostne, poglobite partnerstva in skupaj načrtujete nove izmenjave.

Letos bo poseben poudarek na dolgoročnem delu in vključevanju spletnih orodij v vseh fazah izmenjave, saj je tako načrtovano tudi samo usposabljanje, ki bo potekalo v treh fazah: spletna srečanja skupine v oktobru, rezidenčno usposabljanje v Ljubljani novembra in spletna follow-up srečanja. Več informacij in prijavnica je na voljo tukaj.

Rok za prijavo je 6. september 2020!

POMEMBNO: Podrobno spremljamo situacijo glede korona virusa (COVID-19). Aktivnost bo izvedena skladno z navodili pristojnih institucij ter ustreznimi varnostnimi ukrepi in prilagoditvami. V primeru poslabšanja epidemiološke situacije, bo aktivnost bodisi prestavljena na splet ali na kasnejši datum, o čemer vas bomo pravočasno obvestili.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih