Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Eurodesk išče regionalne partnerje v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji

16.08.2022

Nova mreža regionalnih partnerjev v okviru infoservisa Eurodesk je že skoraj v celoti vzpostavljena, manjka pa nam le še nekaj članov, in sicer so to regionalni partnerji v obalno-kraški, primorsko-notranjski in koroški regiji.

K prijavi na razpis, ki ga ponovno odpiramo za zgoraj naštete regije, so vabljene (mladinske) organizacije, ki kontinuirano delujejo na področju informiranja mladih in bi želele še nadalje razvijati kakovost na tem področju ter v svojo ponudbo vključevati informacije o evropskih priložnostih za mlade, možnostih za mobilnost in evropski mladinski politiki.

S prevzemom vloge Eurodeskovega regionalnega partnerja boste postali del nacionalne in evropske mreže Eurodeskovih regionalnih partnerjev, kar vam bo omogočilo deljenje praks, nadgradnjo aktivnosti, dodatno vidnost, povezovanje in snovanje skupnih informacijskih projektov na nacionalni ravni ter priložnosti za učenje in spoznavanje dela drugih držav in potencialno vzpostavljanje partnerstev na evropski ravni. Obenem boste tudi s strani nacionalne agencije deležni dodatne podpore pri razvoju vaše organizacije in aktivnosti, ki jih izvajate.

Več informacij o ugodnostih (in obveznostih), ki jih prinaša vloga Eurodeskovega regionalnega partnerja, najdete v besedilu razpisa, ki je na voljo tukaj.

Rok za prijavo je 29. avgust 2022.

Iz vsake regije bomo izbrali po enega partnerja.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih