Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+ Mladi v akcijiEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Na voljo je Vodnik po programu Erasmus+ za leto 2022

25.11.2021

Evropska komisija je 24. novembra objavila razpis in vodnik programa Erasmus+ za leto 2022.

Z večjim proračunom v višini skoraj 3,9 milijarde evrov bo program Erasmus+ tudi naslednje leto še naprej podpiral mlade in spodbujal njihovo udeležbo v demokratičnem življenju, s čimer bo znatno prispeval k ciljem evropskega leta mladih 2022, napovedanega v govoru o stanju v Uniji septembra 2021.  

Glavne novosti, ki jih prinaša nov razpis, so med drugim več izmenjav s tretjimi državami, bolj vključujoča pobuda DiscoverEU in enostavnejše financiranje projektov sodelovanja.

Vabimo vas k ogledu Razpisa Erasmus+ za leto 2022 in Vodnika po programu Erasmus+ za leto 2022, ki je že dostopen tudi v slovenskem jeziku.

Prijavni obrazci za leto 2022 so sicer še v pripravi, vas pa bomo o možnosti dostopa do njih obvestili takoj, ko bodo ti na voljo na Platformi za programa Erasmus+ in Evropska solidarnostna enota.

Poleg razpisa in vodnika po programu Erasmus+ za leto 2022 si lahko ogledate še Izjavo Evropske komisije za javnost in Letni delovni načrt Evropske komisije za program Erasmus+ 2022, po sprejetju katerega je bil novi razpis tudi objavljen.


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih