Prilagoditev za slabovidne
Prilagoditev za dislektike
Erasmus+: MladinaEvropska solidarnostna enotaInfo servis EurodeskSALTO SEE RC

Dogodki

Trenutno ni aktualnih objav.

E-novice

Želite biti sproti obveščeni o vseh naših aktivnostih, novostih in dogajanjih?

Naročite se na naše e-novice!

Pomembno: Informacije glede tehničnih težav pri oddaji prijavnih obrazcev

09.05.2021

Obveščamo vas, da so težave v zvezi z zaklenjenimi prijavnimi obrazci odpravljene. Prosimo, preverite stanje predhodno oddane in zaklenjene prijave. Če ima ta še vedno status Osnutek/Draft, jo znova oddajte.

Informacija glede deljenja oz. skupne rabe prijavnega obrazca: obrazec lahko date v skupno rabo in urejanje samo, če imata oba uporabnika (lastnik in oseba, s katero ga želite skupaj urejati) obrazec odprt HKRATI. Če torej želite oddati zahtevo za urejanje obrazca, se morate z drugim uporabnikom dogovoriti za ustrezen skupni termin in to narediti sočasno. Več informacij o deljenju prijavnega obrazca je na voljo tukaj.

Zaradi tehničnega vzdrževanja lahko prihaja do težav pri shranjevanju prijav v formatu PDF dne 9. in 10. maja 2021 med 19. in 23. uro.

V ponedeljek in torek vam bomo za tehnične težave pri oddaji prijavnih obrazcev na voljo tudi po telefonu 01 / 430 47 47, in sicer:

  • 10. 5. 2021 od 10:00 do 12:00 in od 13:00 do 15:00
  • 11. 5. 2021 od 10:00-12:00

Pomembno: V kolikor prijavnega obrazca do roka ne bi mogli oddati zaradi težave, ki ni na vaši strani, nas morate o tem obvestiti na info@movit.si najkasneje do 14. ure na dan roka in v elektronskem sporočilu natančno opisati težavo ter priložiti posnetke zaslona, na katerih je težava razvidna.

 

 


« Nazaj
Z ogledom te spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov.     V REDU       O piškotkih